Δευτέρα, Απριλίου 13, 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 14/4

Τεράστιας σημασίας κεφάλαια για την νησιωτική περιφέρεια παραμένουν ορθάνοιχτα, απαιτώντας λύσεις «εδώ και τώρα!» Τα επόμενα εικοσιτετράωρα κατά γενική ομολογία είναι δύσκολα για την χώρα μας: για την ηπειρωτική και νησιωτική περιφέρεια.
Η οικονομικά καθημαγμένη και κοινωνικά ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία χρειάζεται ανάσες. Ή, μάλλον, χρειάζεται «λύσεις», όπως προαναφέραμε. Λύσεις σε ζητήματα εξαιρετικής σημασίας.
Επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο! Το χρειάζεται αυτό ο τόπος μας, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου που κατά πώς δείχνουν τα πράγματα θα είναι πολύ καλή.
Δεν μπορεί όμως ένας ολόκληρος κόσμος, ο κόσμος που ετοιμάζεται για «μάχες» στο τουριστικό «γήπεδο» του......
φετινού καλοκαιριού να μη γνωρίζει εγκαίρως, «τι θα γίνει με τον νησιωτικό Φ.Π.Α.», παραδείγματος χάρη.
Η αγορά παγκοίνως γνωστόν είναι ότι βιώνει τρομακτικά δύσκολες ώρες. Οι «ανάσες» της ελάχιστες πια. Απαιτείται «εδώ και τώρα!» να έχει τις βοήθειες που χρειάζεται, ώστε να μπορέσει απερίσπαστα να δουλέψει μέσα στους επόμενους μήνες δημιουργικά και αποτελεσματικά προς χάρη του επιχειρηματικού κόσμου και εκατομμυρίων νοικοκυριών. Και, κατ’ επέκταση, προς χάρη/υπέρ της εθνικής οικονομίας που πνέει τούτη την εποχή τα λοίσθια.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :