Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 28/4

ΕΝΑ παρ’ ολίγο… άσχημο (;) τροχαίο στην παραλία της Χώρας, προ ημερών, ήταν η αφορμή να πιάσουν και πάλι πολλοί την κουβέντα για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Νάξου – ένα ακανθώδες πρόβλημα που αν και το πληρώσαμε αδρά, προ δύο ετών, δεν το επιλύσαμε.
Ο συντοπίτης μας Άρης Βασιλάκης, αδελφός του άλλοτε δημάρχου Δρυμαλίας, Νικόλα, με πλησίασε χτες το μεσημέρι στο ύψος της στροφής της Αγίας Θεοδοσίας, την ώρα που η Παπαβασιλείου «βούλιαζε» στις «ρόδες». «Ρόδες» που είχαν πάρει την ανηφόρα, «ρόδες» που είχαν πάρει την κατηφόρα… και «ρόδες» μπόλικες «παρκαρισμένες» στα δεξιά του ρεύματος καθόδου της κυκλοφορίας. Μπάχαλο! Το απόλυτο μπάχαλο!!!

«Γιάννη, κάνανε τις μονοδρομήσεις για να δώσουν χώρο στα αυτοκίνητα να παρκάρουν στους δρόμους. Αυτή είναι η αλήθεια. καλά σου τα..... είπε ο Κατσικαδάκος!»…



"Φωνάζουν"! Δεν ακούτε;



Μου είπε και άλλα πολλά, ο κ. Βασιλάκης. Ουσιαστικά, μου μετέφερε την κοινή γνώμη. Όλοι όσοι …μάτια διαπιστώνουν καθημερινά ότι το Κυκλοφοριακό ζει και βασιλεύει στην Χώρα Νάξου. Δεν είναι η άποψη Βασιλάκη αυτή. Ούτε δική μας άποψη, είναι. Ο κόσμος μιλάει ήδη και πάλι πολύ! Και θα μιλήσει περισσότερο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Ο μήνας Απρίλιος έχει ήδη 28, οι πρώτες ανοιξιάτικες ζέστες… παραπέμπουν σε καλοκαίρι και η – κατά Μαράκη - (γ)καμήλα, δεν έχασε την ευκαιρία να αρχίσει να κόβει και πάλι βόλτες στους δρόμους της πόλεως Νάξου.
ΕΝΑ παρ’ ολίγο… άσχημο (;) τροχαίο στην παραλία της Χώρας… Ευτυχώς, το πιτσιρίκι δεν τραυματίστηκε άσχημα…
Αστυνόμευση πουθενά…
Ούτε στις διαβάσεις ούτε στους δρόμους…
Παρκαρισμένα παντού…!
Στην Παπαβασιλείου η ασυδοσία πλήρης. «Μονά» και «διπλά» «παρκαρίσματα»!… Η ίδια κατάσταση και...... στην Κοντολέοντος!

Παπαβασιλείου και Κοντολέοντος «φωνάζουν» την αλήθεια! Ναι! Αλήθεια είναι: Νομιμοποιήσαμε την παρανομία, πληρώσαμε την ασυδοσία, και καυχόμαστε κι από πάνω ότι λύσαμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλεως Νάξου (;!). Μάλλον κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους…!

Τα εικονιζόμενα πρωτοσέλιδα στιγμιότυπα μιλούν από μόνα τους! Σκεφτείτε τί έχει να γίνει σε τρείς – τέσσερεις εβδομάδες από σήμερα! Θα «βουλιάζουμε» στην ανυπαρξία μας και στην… υστεροβουλία μας!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :