Τετάρτη, Απριλίου 15, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με  τις εξελίξεις στην οικονομία, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Τη Μεγάλη Εβδομάδα είχαμε πει ότι θα δούμε πώς θα βγει η εβδομάδα της Διακαινησίμου. Η γραμμή της κυβέρνησης έχει γίνει πλέον προφανής. Της αρκεί η χώρα να σέρνεται και να υποβαθμίζεται εβδομάδα με εβδομάδα και αυτή να χαίρεται γιατί η απόλυτη καταστροφή δεν ήρθε ακόμη και αυτή  ζει την εμπειρία της εξουσίας.
Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που......
νομίζουν ότι πίσω από αυτά υπάρχει ένα φοβερό σχέδιο «σκληρής» διαπραγμάτευσης και συμφωνίας την τελευταία στιγμή, όταν η κυβέρνηση θα έχει δήθεν πετύχει όσα περισσότερα μπορούσε από την Ευρώπη και το ΔΝΤ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνον ο εγκλωβισμός σε δημαγωγικές υποσχέσεις και ακόμη χειρότερες ψευδαισθήσεις και τυχοδιωκτισμούς. Κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα τα δεδομένα και οι συσχετισμοί δυστυχώς χειροτερεύουν.

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι. Ο δρόμος της υπευθυνότητας που καταγγέλθηκε, απαξιώθηκε, συκοφαντήθηκε και καταψηφίστηκε και ο δρόμος της ασύντακτης και βαθιάς εθνικής περιπέτειας που ούτε παρουσιάστηκε στο λαό, ούτε υπερψηφίστηκε. «Γυριστή» χωρίς κόστος δεν υπάρχει και η πρόσκρουση στο αδιέξοδο δεν θα έχει οπαδούς, παρά τις εντυπώσεις.

Χάλαρης Μιχάλης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :