Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 24 Απριλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έκδοση απόφασης επί της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία υποχρεώνονται οι ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και συνεπώς και ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων να ......καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος
Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2015 για την εξόφληση οφειλών του Δήμου στη Δ.Ο.Υ. σύμφωνα με τον Ν. 4321/2015 με απαλλαγή των προστίμων και των προσαυξήσεων – τρόπος εξόφλησης οφειλών του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.





Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 1ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω των άμεσων ενεργειών που πρέπει να γίνουν, για δε το δεύτερο θέμα κρίνεται κατεπείγουσα καθότι δίνεται η δυνατότητα στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με τον Ν. 4321/2015 που εκπνέει στις 27/04/2015 να ρυθμίσει τις οφειλές του σε δόσεις με τις αντίστοιχες προσαυξήσεις ή να εξοφλήσει εφ άπαξ τα οφειλόμενα και να απαλλαγεί από τις προσαυξήσεις.





Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου









Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :