Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

Για "ύποπτο" αποτέλεσμα καταγγέλλει ο ΑΠΑΣ "Τα φανάρια" τον Πανναξιακό ΑΟΝ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Giorgos Onasoglou είπε...

Για να θυμηθούμε και μια παλιά ιστορία..
πριν περίπου 10-12 χρόνια που ήμουν και εγώ αθλητής του Πανναξιακού, μας είχαν ρωτήσει από τη διοίκηση αν θα θέλαμε να χάσουμε επίτηδες από την άλλη ομάδα τότε της Νάξου, τον Φιλαθλητικό, ώστε να περάσει μαζί μας στο final four αντί για τη Σαντορίνη (αν θυμάμαι καλά..).
Μιλήσαμε τότε οι παίχτες και με μπροστάρη τον Αποστόλη Φυρογένη, τον "παππού" αφού ήταν ο μεγαλύτερος, είπαμε ότι δε θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο καθώς δε θα ήταν έ ν τ ι μ ο και α ξ ι ο π ρ ε π ε ς, παρόλο μάλιστα που στο Φιλαθλητικό έπαιζαν φίλοι και γνωστοί μας..
Το παιχνίδι έγινε, κερδίσαμε όπως ήταν αναμενόμενο και με τα παιδιά του Φιλαθλητικού, παρόλο που έγιναν καποια περιστατικά μέσα στο παιχνίδι, συνεχίσαμε να έχουμε τις σχέσεις που είχαμε και πριν το παιχνίδι..γιατι είμασταν ε ν τ ι μ ο ι και αυτο αναγνωρίστηκε..
Σήμερα τι άλλαξε; οι σημερινοί 30αρηδες του Πανναξιακού ήταν τότε συμπαίκτες και μέχρι σήμερα φίλοι μας..
Προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου που δεν πάει ο ΑΠΑΣ στο final four..τους ευχαριστώ που σεβάστηκαν με αυτό τον τρόπο την παρέα που έχουμε κάνει, τις προπονήσεις, τα ταξίδια, τους καφέδες που έχουμε πιει και όλα τα υπόλοιπα..να είστε καλά και καλή συνέχεια..
Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α...

Unknown είπε...

Περί αξιοπρέπειας.

Σε αυτή τη ζωή, κάποια χαρακτηριστικά είναι επίκτητα: καλός αθλητής δε γεννιέσαι, γίνεσαι. Πρωταθλητής δε γεννιέσαι, γίνεσαι.

Κάποια άλλα χαρακτηριστικά όμως δεν είναι επίκτητα, γεννιέσαι με αυτά: έντιμος δε γίνεσαι, γεννιέσαι. Αξιοπρεπής δε γίνεσαι, γεννιέσαι.

Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα. Καμιά φορά τα μέσα δίνουν στο σκοπό την απαραίτητη ηθική νομιμοποίηση.

Όταν δεν συμφωνείς με τις συμπεριφορές στο περιβάλλον σου, φεύγεις. Όταν θίγεται η προσωπικότητα και η αξιοπρέπειά σου, αποστασιοποιείσαι, απομονώνεις, καταδικάζεις. Όταν δεν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, καλά να πάθεις.

Γιάννης Βασιλάς, μέλος Δ.Σ. ΑΠ.Α.Σ. " Τα Φανάρια"