Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Οι επιτυχίες σας μας κάνουν υπερήφανους

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μετά της συνεχιζόμενες επιτυχίες σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο των Αθλητικών Σωματείων της Νάξου νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στους Αθλητές που είναι και οι πρωταγωνιστές, όσο και στους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων που κρατάνε τον αθλητισμό του νησιού μας ψηλά.
Μία αναδρομή στις μέχρι τώρα επιτυχίες δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας και τι κερδίζει η Νάξος μέσα από τον αθλητισμό που είναι ένα από τα ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας.
Ο Πανναξιακός Α.Ο. κατέκτησε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Κυκλάδων και.....
σύντομα θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ κατέκτησε την 3η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ είχε μία μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, φτάνοντας στης 8 καλύτερες ομάδες του challenge cup και φυσικά συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Νάξου τιμήθηκε με το βραβείο ήθους, ενώ αγωνιστικά πήρε το πρωτάθλημα Κυκλάδων στους Παίδες και σύντομα θα διεκδικήσει την πρωτιά και στους Νέους.

Ο Πανναξιακός ΑΟ και το τμήμα στίβου κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο και έχει μία ανεπανάληπτη πορεία εντός και εκτός Κυκλάδων.

Ο ΑΣ Αθλοπαιδεία Νάξου έχει φέρει στο νησί μας πολλά μετάλλια και διακρίσεις στο άθλημα του Ταε Κβο Ντο, όπου η συμμετοχή του σε υψηλού επιπέδου αγώνες είναι συνεχόμενη και πάντα επιτυχημένη.

Το τμήμα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ χάρισε στο νησί μας το πρωτάθλημα Κυκλάδων στους Εφήβους, την 2η θέση στους Παίδες, την συμμετοχή των Κορασίδων στο final four και φυσικά την πρόκριση του τμήματος Ανδρών στα τελικά του πρωταθλήματος.

Δεν θα μπορέσουμε να παραλείψουμε να κάνουμε μία επισήμανση στον ΑΜΣ Φιλωτίου που εξασφάλισε την παραμονή του στην Α' κατηγορία Κυκλάδων και έχει μία διαρκή και γεμάτη επιτυχίες παρουσία στον Κυκλαδίτικο αθλητισμό, όπως και τον Αστέρα Τραγαίας και την Αναγέννηση Νάξου που συμμετέχουν ανελλιπώς στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κοσμούν τον αθλητισμό της Νάξου.

Οι παραπάνω επιτυχίες μας γεμίζουν με αίσθημα ευθύνης και μας θέτουν στην ευχάριστη θέση, ώστε να παράγουμε περισσότερο και ποιοτικότερο έργο που θα δώσει περισσότερη ώθηση στον αθλητισμό του νησιού μας.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Με υπερηφάνεια για το Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Ο Πρόεδρος Γιάννης Τσολάκης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :