Τρίτη, Μαΐου 19, 2015

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Εγγραφές νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας ενημερώνει ότι από την 20 Μαΐου 2015 έως και την 15 Ιουνίου 2015 θα γίνονται  αιτήσεις εγγραφής νηπίων της σχολικής χρονιάς 2015-2016 στους 1ο και 2ο Παιδικούς Σταθμούς Νάξου.
Δικαιολογητικά εγγραφής:
1. Aίτηση –συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού
2. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού
3. Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να ......
εργαστούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής με προσδιορισμό  του ύψους των αποδοχών τους και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
4. Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, καθώς και πρωτότυπο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης.
5. Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος .
6. Υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού
7. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο
8. Για την εγγραφή αλλοδαπών γονέων στο Σταθμό εκτός των ανωτέρω απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις .
Οι αιτήσεις εγγραφής των νηπίων  θα διατίθενται και θα υποβάλλονται στον 1ο ή στον 2ο Παιδικό Σταθμό Νάξου Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 09:30-11:30 το πρωί.
Τα αποτελέσματα επιλογής το νηπίων θα αναρτηθούν στα Γραφεία του «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.ΠΑ.» στο Δημοτικό Κατάστημα και στους 1ο και 2ο Παιδικούς Σταθμούς έως το τέλος Ιουλίου 2015.

                                        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

                                        Ιωάννης Ζ. Τσολάκης


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :