Σάββατο, Μαΐου 16, 2015

HMEΡIΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ.

Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων
ΗΜΕΡΙΔΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ»
IAPYMA EYTENIA0Y – ZABBATO 16 MAIOY 2015
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων στην οποία εκπροσωπούνται 22 Πολιτιστικοί Σύλλογοι από 18 νησιά των Κυκλάδων οργανώνει το Σάββατο 16 Μαίου ημερίδα με θέμα Ανάπτυξη Πρωτογενή Τομέα στα μικρά Κυκλαδονήσια.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, ενώ όλη.....
η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησηs, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και του Ιδρύματος Ευγενίδου, ενώ τελεί υπο την υποστήριξη του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσηs, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξns Ελληνικών Νήσων και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
Χορηγοί της ημερίδαs είναι το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησηs, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Ίδρυμα Ευγενίδου. Χορηγοί μετακίνησηs των συνέδρων είναι η Blue Star Ferries και η Ζante Ferries.
Στόχοs τηs ημερίδας είναι να αναδειχθούν, μέσα από ξεχωριστά παραδείγματα, οι ρεαλιστικές δυνατότητες αναπτυξns του Πρωτογενή τομέα στα νησιά των Κυκλάδων,
Για τον σκοπό αυτό στην ημερίδα έχουν κληθεί να καταθέσουν την εμπειρία τους, άνθρωποι οι οποίοι ήδη μπορούν να Παρουσιάσουν ένα σημαντικό έργο στον πρωτογενή τομέα, καθώς επίσης και επιστήμονες που ασχολουνται τόσο με την
καινοτομία και την έρευνα, αλλά και με την χρήση επενδυτικών εργαλειών στη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή.
(Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδαs)





. -
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :