Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Αναβάλλονται οι εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ - Νέα ημερομηνία 1/7/2015

«Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. ανακοινώνει τη μετάθεση της διεξαγωγής των εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί και η διεξαγωγή των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική της ομάδας καλαθοσφαίρισης του σωματείου (28 Ιουνίου). Ο χώρος διεξαγωγής της διαδικασίας δεν αλλάζει και θα είναι η αίθουσα του.....
Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας).
Μετά την αλλαγή που προέκυψε, η νέα προθεσμία για τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ., είναι η Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 14.00.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το μέλος της εφορευτικής επιτροπής, κύριο Ησαΐα Άγγελο (τηλ : 22850-27586) για να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να υπογράψουν τη σχετική αίτηση.
Για άλλη μία φορά αξίζει να τονίσουμε ότι η συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών, όλων όσων ενδιαφέρονται για την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Πανναξιακού μας αλλά και για το μέλλον του μπάσκετ και του βόλεϊ στο νησί μας, είναι επιβεβλημένη.»
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :