Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015

Επίσκεψη Μανόλη Μαργαρίτη στο Κουφονήσι

Την πορεία εκτέλεσης των έργων που υλοποιούνται στο Κουφονήσι παρακολούθησε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, την Κυριακή 14 Ιουνίου. Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τοτόμη Πρωτονοτάριο, τον Αντιδήμαρχο Κουφονησίου Παναγιώτη Φωστιέρη αλλά και τον....
Πρόεδρο Αντώνη Κωβαίο, ο Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε την ήδη κλειστή χωματερή του νησιού και το χώρο εγκατάστασης του κινητού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), που έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία. 
Πρόκειται για δύο υψίστης σημασίας έργα, που υλοποιεί ο Δήμος στο Κουφονήσι, μετά την ένταξη του έργου «Αποκατάσταση 11 ΧΑΔΑ και προμήθεια εξοπλισμού μεταφοράς, προσωρινής αποθήκευσης και επεξεργασίας απορριμμάτων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» με συνολικό προϋπολογισμό 5,6 εκ. ευρώ.
Ο ΧΑΔΑ του Κουφονησίου, ένας από τους 11 ΧΑΔΑ του έργου, έχει ήδη αποκατασταθεί πλήρως, ενώ ο κινητός Σταθμός Μεταφόρτωσης των Απορριμμάτων έχει τεθεί σε λειτουργία.
Κατά την παραμονή του στο Κουφονήσι, ο Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις αφαλάτωσης και Βιολογικού Καθαρισμού και τα υπόλοιπα έργα που γίνονται στο νησί, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησής τους, αλλά και για την αγαστή συνεργασία με τις Τοπικές Αρχές του νησιού.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :