Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015

Συγχαρητήρια Γιάννη Βλασερού στη Φώφη Γεννηματά

Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική παράταξη αυτή την ώρα έχει –και επίσημα- νέο πρόεδρο. 
Η Φώφη Γεννηματά εξελέγη απ’ τον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, συσπειρώνοντας περισσότερο από το 50% των ψηφοφόρων που προσήλθαν  στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα.
Απ’ την πλευρά μου, θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τη νέα Πρόεδρο της παράταξης και να της ευχηθώ "σιδεροκέφαλη" και κάθε επιτυχία στα νέα της, δύσκολα καθήκοντα. 
Σε κάθε περίπτωση, τιμώ και επικροτώ την προσπάθεια των δύο συνυποψηφίων, του Ανδρέα Λοβέρδου και του ......
Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, τον μαχητικό αγώνα τους αλλά και το fair play τους. 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες με τα οποία συνεργάσθηκα στενά για να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις εκλογές –τόσο των συνέδρων, όσο και  του Προέδρου- ξεπερνώντας μεγάλο αριθμό δυσκολιών.

Να μου επιτραπεί να σταθώ στην Ομάδα Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ της Νάξου, της οποίας είχα τον συντονισμό, και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για τις άοκνες και πολύωρες πολλαπλές προσπάθειες τους.

Συγχαρητήρια αρμόζουν και στους 21 συνέδρους που εκπροσώπησαν τις Κυκλάδες  και συμμετείχαν στις εργασίες του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, μη φειδόμενοι εξόδων και κόπων.

Και πρέπει να παρατηρήσουμε ιδιαίτερα τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, καθώς αποτελεί μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτό δημιουργεί αισιοδοξία και προσδοκίες για μάχες με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό. Μάχες για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και της πατρίδας μας. 

Καλή συνέχεια και καλή δουλειά σε όλους! 


Γιάννης Βλασερός, αν. γραμματέας τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :