Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

H Τσβετάνοβα στον Ολυμπιακό !!!!

Μετά την Μελίνα Εμμανουηλίδου ήρθε η σειρά της Γκαμπριέλας Τσβετάνοβα να αφήσει τον Πανναξιακό και να ρίξει άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι. Οι νταμπλούχοι ανακοίνωσαν την απόκτηση της Βουλγάρας «πιστολέρο» και πρώτης σκόρερ της κατηγορίας στην περασμένη αγωνιστική σεζόν,    από τον Πανναξιακό.
Η διεθνής βολεϊμπολίστρια η οποία αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως διαγώνιος όσο και ως ακραία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την....
επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Ολυμπιακό.

Απόλυτα ικανοποιημένη από την εξέλιξη της μεταγραφής της στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε η φετινή πρώτη σκόρερ της κατηγορίας, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα ενω υποσχέθηκε οτι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στους νταμπλούχους.

Η «Γκάμπι» όπως την αποκαλούσαν στον Πανναξιακό μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Ολυμπιακό, δήλωσε στο επίσημο site (www.osfp.gr) του συλλόγου:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό την νέα σεζόν. Είναι πραγματικά μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα και ένα σκαλοπάτι παραπάνω για την καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να βοηθήσω το κλαμπ να διατηρηθεί στην κορυφή».

Ποια είναι η “Γκάμπι”

Η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1991, έχει ύψος 1,85μ και βάρος 69κ. Ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ήταν μέλος της πρώτης ομάδας της, από το 2008 έως το 2011. Από το καλοκαίρι του 2011 άρχισε να αγωνίζεται για την Τίργκου Μούρες της Ρουμανίας μέχρι και το 2014, ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στην ομάδα του Πανναξιακού με την οποία κατάφερε να αναδειχθεί καλύτερη διαγώνιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει 3 Νταμπλ Βουλγαρίας Πρωταθλήματα Βουλγαρίας (2008, 2010, 2011)
Πηγή: http://www.volleyplanet.gr/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :