Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

Ποιο ελληνικό νησί προτείνει για φέτος το περιοδικό Time;

imagegenΤο αμερικανικό περιοδικό προτείνει στους αναγνώστες του 9 value for money καλοκαιρινούς προορισμούς ανά τον κόσμο. Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός.
Οι συντάκτες του εβδομαδιαίου περιοδικού Time της Νέας Υόρκης εντόπισαν για φέτος το φετινό καλοκαίρι 9 εναλλακτικούς προορισμούς και τους προτείνει στους αναγνώστες του για να περάσουν καλά χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Έτσι, προτείνει το.....
La Paz στη μεξικανική Ριβιέρα αντί για το πολυσύχναστο Los Cabos, το Δουβλίνο αντί για το Λονδίνο, το Palm Springs αντί για το Λος Άντζελες, το Εθνικό Πάρκο Pictured Rocks αντί για το Traverse City στο Μίσιγκαν και τη Νάξο αντί για τις πιο ακριβές Μύκονο και Σαντορίνη.
“Η Νάξος βρίσκεται στο Αιγαίο, περίπου στα μισά της διαδρομής μεταξύ Σαντορίνης και Μυκόνου, αλλά θα μπορούσε πολύ άνετα να βρίσκεται και σε έναν άλλον πλανήτη. Το μεγαλύτερο από τα νησιά των Κυκλάδων, η Νάξος διαθέτει κατάφυτα βουνά, εύφορες πεδιάδες διάσπαρτες με ασβεστωμένα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες. Πρόκειται για ένα μέρος που διατηρεί την γραφικότητά του και όπου μπορείς ακόμα να συναντήσεις γαϊδουράκια να διασχίζουν τα πλακόστρωτα δρομάκια. Το νησί είναι γεμάτο ελαιώνες και αμπελώνες και αυτό σημαίνει πως σχεδόν σε όλα τα εστιατόρια θα βρείτε υπέροχο φαγητό από φρέσκες και ντόπιες πρώτες ύλες”, αναφέρει το άρθρο.
Πηγή: arttravel.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :