Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Συλλυπητήριο Πανναξιακού ΑΟ για τον θάνατο του Ηλία Χατζηαλεξίου

Λίγα λόγια

         Ο Ηλίας Χατζηαλεξίου (1927-2015) ή ο "Ηλίας ο φωτογράφος" όπως τον ήξεραν οι Χωραϊτες, ήρθε ως εξόριστος αριστερός στη Νάξο μετά τον εμφύλιο και έγινε από τους πιο λατρευτούς ανθρώπους του τόπου μας. Συνέβαλε τα μέγιστα στον αθλητισμό και ιδιαιτέρως στο ποδόσφαιρο. Ίδρυσε τον Απόλλωνα Νάξου και το 1960 συνέβαλε στην ένωση του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό Νάξου από την ένωση των οποίων ιδρύθηκε ο Πανναξιακός.
            Ήταν άριστος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα προπονητή. Το μακρινό 1963 φέρεται ως ο πρώτος προπονητής του Πανναξιακού Α.Ο. Αργότερα την.....
δεκαετία του 1970 έφυγε για την Αμερική με την οικογένειά του όπου αναζήτησε μια καλύτερη τύχη. Επέστρεψε στη Νάξο με την λατρευτή Ναξιώτισσα σύζυγό του, το γένος Μυλωνά ( κόρη του Μάρκου Μυλωνά και αδελφή του Βασίλη και του Μανώλη).

Ψήφισμα

          Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.  μετά το άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του εκλεκτού μέλους της κοινωνίας μας και της αθλητικής μας οικογένειας  Ηλία Χατζηαλεξίου, ο οποίος διατέλεσε και πρόεδρος του σωματείου μας,  συγκάλεσε έκτατη συνεδρίαση σήμερα Τρίτη 28/07/15 και ώρα 18:00 και αποφάσισε ομόφωνα τα κατωτέρω:


-Να παρευρεθούν μέλη του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία.
-Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και να κατατεθεί ένα ποσό για το Κ.Υ. Νάξου.
-Στο πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές μας να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.
-Το παρών να δοθεί για δημοσίευμα στον τοπικό Τύπο.
                                   



ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ  Δ.Σ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :