Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Ο Νίκος Δεγαϊτας από τον ΠΑΣ Νάξου στον Ολυμπιακό!!!

C:\Users\user\Desktop\degaitas.jpgΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο  Π.Α.Σ Νάξου  ανακοινώνει την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή του  Δεγαίτα Νίκου στην Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Το γεγονός αυτό   αποτελεί τιμή για το σύλλογο  αλλά και το νησί της Νάξου γενικότερα.
Ο Νίκος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα σε ηλικία 5 ετών στην ακαδημία της ομάδος μας. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για το ήθος, την υπομονή και την επιμονή του,,,,,
. Ακολούθησε όλες τις οδηγίες των προπονητών του αγόγγυστα και με ενθουσιασμό με αποτέλεσμα την σταθερή και εντυπωσιακή του βελτίωση. Αγωνίστηκε με τα χρώματά μας σε 9 Πανκυκλαδικά τουρνουά και  και σε 2 παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, βοηθώντας τα μέγιστα στην  κατάκτηση 2 τροπαίων στα τουρνουά και στα δύο παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κλήθηκε και αγωνίστηκε για την μικτή Κυκλαδων απο το 2012-2015 και στην μικτή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την σεζον 2014-2015.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τον αθλητή μας και ταυτόχρονα χαρούμενοι  για την επιτυχία του. Επιβεβαιώνεται έτσι η θέση μας ότι «αν δουλεύεις, μπορείς να πετύχεις!».
Νίκο, η οικογένεια του Π.Α.Σ Νάξου σε ευχαριστεί για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να μπορέσεις να διατηρήσεις τα χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν (Ηθος-υπομονή-επιμονή και εργατικότητα) και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα σε καμαρώνουμε να αγωνίζεσαι  σε μεγάλα πρωταθλήματα.

Να θυμάσαι, όπου και αν είσαι, ότι και αν κάνεις, εδώ θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια που θα έχει μια θέση στην καρδιά της  για σένα. Καλή επιτυχία.

Για το Δ.Σ του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :