Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

5ος διαγωνισμός parkour/ freerunning στη Σαντορίνη

Στη μαγευτική Σαντορίνη, για μια ακόμη φορά αλλά σε διαφορετική περιοχή θα πραγματοποιηθεί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Red Bull, ο επετειακός 5ος  διαγωνισμός parkour/ freerunning  Red Bull Art of Motion 2015, κόβοντας την ανάσα των θεατών.
Στην πανέμορφη Οία οι 18 καλύτεροι freerunners του κόσμου θα δοκιμάσουν τις δυνατότητες και τις αντοχές τους, προσφέροντας ένα υπερθέαμα, το.....
 Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, 16:00.
Η «τέχνη της φύσης και της ελεύθερης σωματικής έκφρασης χωρίς όρια» σε μια ιδανική φυσική πίστα.  Ο αυτοσχεδιασμός,  η ελαστικότητα του σώματος, το στυλ, η ταχύτητα, η εξαιρετική σύνδεση της ψυχής και του περιβάλλοντος αποτελούν τα κύρια στοιχεία του διαγωνισμού.
Εκτός από τοποθεσία  ο φετινός αγώνας έχει κι άλλες αλλαγές, όσον αφορά την τελική σύσταση της 18αδας. Οι 6 κορυφαίοι αθλητές του 2014 έχουν πάρει απευθείας την πρόκριση για το 2015, 7 αθλητές (4 άντρες και 3 γυναίκες) προκρίθηκαν  μέσα από τον online προκριματικό και 5 αθλητές θα επιλεγούν από τα προκριματικά που θα γίνουν στη Σαντορίνη την 1 Οκτωβρίου.
Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD. Επίσης οι εκπληκτικές εικόνες θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης μέσα από το www.redbullartofmotion.com, και το RedBullTV (διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα).

Αθλητές 2015:

Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης (GRE)
Pavel “Pasha” Petkuns (LAT)
Alexander Baiturin (RUS)
YoannLeroux (FRA)
Jesse Peveril (CAN)
Alexander Schauer (AUT)
Pedro Leon “Phosky” Gomez (ESP)
Mohammed DidiAlaoui (MAR)
Dante Grazioli (USA)
Alfred Scott (USA)
Luci Romberg (USA)
Pamela Forster (ΑUT)
Lynn Jung (LUX)


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Ιωάννης Μαργαρίτης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :