Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Μ Βαζαίος: Το Ποτάμι παραμένει μια καθαρή, εναλλακτική πρόταση

Το πιεσμένο εκλογικό αποτέλεσμα για το Ποτάμι, ανοίγει τον  δρόμο για τον επαναπροσδιορισμό του πολιτικού του στίγματος  και για την ενδυνάμωση της εμβέλειας του στη κοινωνία των πολιτών που επιδεικτικά γύρισε την πλάτη  στην κάλπη της 20ης Σεπτεμβρίου.
Το γεγονός ότι οι μισοί  Έλληνες δεν ήρθαν στις κάλπες, έδωσε την δυνατότητα στους παλαιούς κομματικούς μηχανισμούς να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα προς όφελος τους.
Το Ποτάμι όμως του 4% παραμένει μια.....
καθαρή, εναλλακτική πρόταση, ένα κίνημα πρακτικής λογικής και αξιών που πιστεύω ότι αξίζει  να το εμπιστευτούν περισσότεροι σκεπτόμενοι πολίτες.
Όσο για την προσωπική μου συμμετοχή στον εκλογικό αγώνα στις Κυκλάδες, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή ότι συνέπραξα με συνυποψήφιους στο Ποτάμι, όπως  η Λίλη Αγγελοπούλου, ο Πέτρος  Σανταμούρης, ο Γιώργος  Βλάχος, ο  Γιώργος Παπαπαύλου, ανθρώπους ικανούς, έντιμους, προοδευτικούς και ευπρεπείς. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν άλλωστε την πλειονότητα όσων συνθέτουν το Ποτάμι.
Η εμπειρία της επαφής με τους νησιώτες και τα προβλήματά τους πολύτιμη, θα καθορίσει την ουσιαστικότερη συμβολή μου στην εξέλιξη και πρόοδο των Κυκλάδων.
Συνεχίζω λοιπόν μαζί με όσους επαγρυπνούν για την πορεία της χώρας μας  και αναζητούν πρωτοποριακές λύσεις από το μέλλον και όχι  παρωχημένες από το παρελθόν.

Μάριος Βαζαίος
Υποψήφιος  Βουλευτής Κυκλάδων με το Ποτάμι
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :