Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2016

Με τα "δεύτερα" ο Πανναξιακός 3-0 τον Πορφύρα

Την τρίτη σερί νίκη του (δεύτερη για το 2016) κατέκτησε η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού απέναντι στον αξιόμαχο και νεοφώτιστο Πορφύρα που η μαχητικότητα του δείχνει ότι τον αδικεί η τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από την πλευρά του Πανναξιακού, ο προπονητής της.....
ομάδας Ζόραν Κόβαζιτς, επέλεξε να ξεκουράσει τις Τοτσίδου, Μιλοβάνοβιτς και Κελεσίδου δίνοντας χρόνο συμμετοχής στις Νούσια, Δρακουλίδου και Γκιαούρη και οι τελευταίες τον δικαίωσαν αφήνοντάς τον ευχαριστημένο με την απόδοση τους. Πολύ καλή η εμφάνιση και της Αποστολίδου που μπήκε σαν αλλαγή και συμπλήρωσε και αυτή το δικό της λιθαράκι στη σημαντική αυτή νίκη της ομάδας της Νάξου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός στο πρώτο σετ από την αρχή κρατούσε προβάδισμα 2-3 πόντων αλλά ο Πορφύρας απαντούσε αμέσως μέχρι το 20-19. Εκεί οι γηπεδούχες έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα και τελείωσαν το σετ 25-21.
Στο δεύτερο σετ, ο Πορφύρας κυνήγησε το σκόρ μέχρι το 17-15 αλλά κάπου εκεί με τα σερβίς της Ελένης Φάρκωνα το σκορ πήγε 21-15 και το τελικό 25-17 βρήκε τον Πανναξιακό νικητή και στο δεύτερο σετ.
Στο τρίτο (και τελευταίο) σετ, ο Πορφύρας πήρε προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 14-15 αλλά και πάλι τα κορίτσια της Νάξου με ένα σερί 6-0 πήγαν εύκολα στο 20-15. Ο Πορφύρας μείωσε σε 22-19 και 24-22 αλλά το σετ κατέληξε και αυτό υπέρ της Νάξου 25-22 και 3-0 σετ.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς δήλωσε: «Ήταν ένα από τα παιχνίδια που δίνεις τη δυνατότητα σε αθλλήτριες οι οποίες δεν έχουν παραστάσεις πρωταθλητισμού να παίξουν και να μάθουν να κερδίζουν. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση τους και θέλω να μάθουν να κερδίζουν».
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22
Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Νούσια, Φάρκωνα, Περίν, Γκιαούρη -λ / Αποστολίδου
Πορφύρας (Πανδής) Χαλβατζή, Ράπτη, Χρήστου, Σιδεράτου, Θεοχάρη, Γκολφινοπούλου, Σκυθιώτη -λ / Λιάρου -λ, Γκούρα, Θαλασσινού, Μπούρμπη, Καράκου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η διοίκηση του συλλόγου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των τμημάτων υποδομής (ακαδημιών) παρουσία γονέων, φιλάθλων προπονητών και αθλητριών.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :