Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

Λεβέντικη νίκη του Πανναξιακού μέσα στην Κρήτη

Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού στην Κρήτη με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου, όπου τελικά η ομάδα της Νάξου πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης στο ται-μπρεικ με το μπλοκ της Άννας Καρπουζά να κάνει το σκορ 18-20(!) και να βρίσκει τα κορίτσια του Πανναξιακού να πανηγυρίζουν ξέφρενα μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη».
Οι αθλήτριες του Πανναξιακού με κατάθεση ψυχής ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες που συνάντησαν στην Κρήτη.
Στο πρώτο σετ το Ρέθυμνο ξεκίνησε με σταθερό προβάδισμα στο.....
σκορ αλλά μετά το 18-13 ο Πανναξιακός βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε την ανατροπή τελειώνοντας το με 24-26.

Στο δεύτερο σετ με το «σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον τους» οι Ναξιώτισες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν με αποτέλεσμα να χάσουν το σετ 25-14.

Η ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τον Πανναξιακό κόντρα σε «θεούς και δαίμονες» αλλά και στον κακό του εαυτό να αφήνει βαθμό στη Κρήτη χάνοντας το σετ 25-14.

Στο τέταρτο σετ, ο Πανναξιακός ανασυγκροτήθηκε, δεν επέτρεψε σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του, μπήκε δυναμικά και το «καθάρισε» εύκολα 16-25 οδηγώντας το ματς στο ται-μπρεικ.

Στο πέμπτο (και τελευταίο) σετ το Ρέθυμνο  προηγήθηκε 6-4 και έφτασε στο 12-6, αλλά εκεί δέχθηκε ένα σερί 0-6 για το 12-12 με την ομάδα της Κρήτης να έχει διαδοχικά χαμένα ματς πόιντ μέχρι το 16-16, όπου ο Πανναξιακός πήρε το προβάδισμα και στο 18-19 το μπλοκ της Καρπουζά χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Νάξου.

O προπονητής της ομάδας μας, Ζόραν Κόβαζιτς λίγο μετά τον αγώνα μίλησε αποκλειστικά στο paon.gr και δήλωσε: «Στα τρία πρώτα σετ δεν παίξαμε καλά, ακόμα και το πρώτο σετ που κατακτήσαμε, το πήραμε με τις αθλήτριες που ήρθαν από τον πάγκο. Μετά την υποδοχή δεν είχαμε καλή επίθεση και καλή κόντρα επίθεση με αποτέλεσμα να χαθούν τα δύο επόμενα σετ. Στο τέταρτο σετ, ευτυχώς είχαμε καλό πάγκο, τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο της ομάδας βοήθησαν σημαντικά, στο να το κατακτήσουμε. Στο ται-μπρεικ συναντήσαμε μία πολύ αρνητική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Η εικόνα της ομάδας άλλαξε από τη στιγμή που πήγε η Σίσσυ (Αποστολίδου) στο σερβίς όταν στο σκορ ήταν 12-7. Με την Σίσσυ στο σερβίς και την θετική της ενέργεια άλλαξε όλη η ψυχολογία της ομάδας, θετική ενέργεια που μεταφέρθηκε και στις υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας μου. Σε αυτό το σημείο ήταν που είδα την πραγματική εικόνα της ομάδας, όπως την γνωρίζω και όπως την εμπιστεύομαι… Το τελικό 18-20 του σετ ήταν και η απάντηση της ομάδας στην αρνητική ενέργεια του γηπέδου. Συγχαρητήρια στα κορίτσια…. Συνεχίζουμε….»

Τα σετ: 2-3 (24-26, 25-15, 25-14, 16-25, 18-20)

ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης): Σαλούστρου, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Κογεράκη, Λαγουδάκη, Ξαγοραράκη Β./ Παπουτσή -λ, Κατερίνη, Ντεμάι, Τσελάνη.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Φάρκωνα, Περίν/ Κελεσίδου -λ, Νούσια, Αποστολίδου, Μιλοβάνοβιτς, Αξαοπούλου

Περισσότερα στο http://www.paon.gr/nikitis-o-pannaxiakos-sti-maxi-tis-kritis/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :