Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Για παραπληροφόρηση και λασπολογία κατηγορεί η δημοτική αρχή τον κ. Μαϊτό

Ο κος Μαϊτός και η παράταξη του για άλλη μια φορά αποδεικνύουν μέσω των πράξεων τους ότι ως μόνο σκοπό τους έχουν να πλήξουν τη σημερινή Δημοτική Αρχή μέσω της παραπληροφόρησης και της λασπολογίας και όχι να συνεισφέρουν για το καλό των κατοίκων της Νάξου και των.....
Μικρών Κυκλάδων. Τον Αύγουστο του 2015 οι Δήμαρχοι Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Πάρου και Αντιπάρου, και όχι ο Δήμαρχος Πάρου από μόνος του όπως ισχυρίζεται ο κος Μαϊτός, με κοινή πρωτοβουλία τους αποφάσισαν να προετοιμαστούν προκειμένου να υποβάλλουν πρόταση στο πρόγραμμα CLLD «Ανάπτυξη  με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων  (CLLD/LEADER) 2014-2020 στην Παροναξία» το οποίο αναμενόταν να ανακοινωθεί στις αρχές του 2016.
Στην επιτροπή εργασίας η οποία συστάθηκε από τους τρείς Δημάρχους συμμετείχαν τόσο σύμβουλοι από την Πάρο και την Αντίπαρο όσο και ο σύμβουλος του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος είναι πλήρως ενημερωμένος και καταρτισμένος σε τέτοιου είδους προγράμματα, αφού από το 2011 έως και σήμερα όχι τυχαία έχει φέρει στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τόσο εθνικά όσο και ευρωπαϊκά προγράμματα. Επιπλέον πρέπει να επισημάνουμε στον κ. Μαϊτό ότι τα 10.000.000 του προγράμματος CLLD δεν αφορούν μόνο στην Παροναξία αλλά σε όλο το Νότιο Αιγαίο. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις ενημέρωσης τόσο στην Πάρο όσο και στη Νάξο προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς και να καταθέσουν τις απόψεις τους.
Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε τόσο στον κ Μαϊτό όσο και στους συμβουλάτορές του ότι η πρόσκληση του προγράμματος δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί και όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει έως και τώρα έχουν ως σκοπό την προετοιμασία της πρότασης και όχι την τελική υποβολή εφόσον ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόσκληση για το πρόγραμμα αυτό.
                Κε Μαϊτέ καλό θα ήταν να διαβάσετε πρώτα την προδημοσίευση της πρότασης και όλα τα αρχεία που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου προς ενημέρωση για το πρόγραμμα και στη συνέχεια να βγάζετε τα συμπεράσματά σας.
                Ως εκ τούτου η φράση που αναφέρετε στο Δελτίο Τύπου που αναρτήσατε «Έκτοτε όμως ουδέν» δεν πρέπει να απευθύνεται σε εμάς αλλά σε εσάς τους ίδιους οι οποίοι αντί να συνεισφέρετε εποικοδομητικά στην προετοιμασία του συγκεκριμένου προγράμματος κάνετε «Αντιπολίτευση για την Αντιπολίτευση».
                Να σας θυμίσουμε ότι η δικιά μας Δημοτική Αρχή μιλάει με χρηματοδοτούμενα Εθνικά και Ευρωπαϊκά έργα όπως: Δημιουργία ΧΥΤΑ ύψους 9.000.000 ευρώ, αποκατάσταση ΧΑΔΑ και προμήθεια ΣΜΑ ύψους 7.000.000 ευρώ, Πρόγραμμα LIFE (ανακύκλωση στις Μικρές Κυκλάδες) ύψους 1.800.000 ευρώ, Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Breasat ύψους 4.000.000  ευρώ, αποχέτευση των παραλιακών οικισμών ύψους 6.000.000, φωτοβολταϊκά σε στάσεις λεωφορείων ύψους 100.000 ευρώ και πολλά άλλα που έχουν χρηματοδοτηθεί ή είναι προς χρηματοδότηση και ξεπερνούν στο σύνολό τους τα 30.000.000 ευρώ τη δύσκολή αυτή οικονομική εποχή.

Εμείς μιλάμε με έργα και αφήνουμε τον κόσμο να κρίνει και τον κ. Μαϊτό και την παρέα του να σέρνονται στη στείρα αντιπολίτευσή τους
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :