Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Προσπάθεια εξεύρευσης λύσης για το τμήμα μπάσκετ Παναξιακού ΑΟΝ

Το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν., εκ του Γραφείου Τύπου του, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό του, ότι όταν εκλέχτηκε τον Αύγουστο 2015, βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη οικονομική και οργανωτική πρόκληση.
Τη συμμετοχή για πρώτη φορά δύο τμημάτων του σε εθνικές κατηγορίες.
Δυστυχώς ο οικονομικός σχεδιασμός των εσόδων για το τμήμα καλαθοσφαίρισης, ενημέρωσαν ότι δεν υλοποιήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί, με συνέπεια πλέον να υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα βιωσιμότητας για το τμήμα.
Θεώρησαν λοιπόν υποχρέωσή τους , πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, να καλέσουν τους φίλους του αθλήματος, της ομάδας και του νησιού μας να βοηθήσουν έτσι ώστε το τμήμα να καταφέρει να ολοκληρώσει ομαλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Σε ανταπόκριση μας σε αυτό τους το κάλεσμα οι φίλοι του Μπάσκετ του Παναξιακού έπειτα από.....
συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας, εκλέξαμε μια εφταμελή επιτροπή για να μεσολαβήσει στην Διοίκηση ώστε να βρεθεί λύση για την βιωσιμότητα του τμήματος Μπάσκετ του Σωματείου.
Η επιτροπή αυτή πράγματι προέβη σε συναντήσεις με τη Διοίκηση του Σωματείου, όπου και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα του τμήματος και εγγράφως κλήθηκε να απαντήσει στην Διοίκηση αν είναι δυνατόν και με ποιόν τρόπο μπορεί να βοηθήσει την Διοίκηση στο κάλεσμα βοήθειας που απεύθυνε στον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας.
Στο διάστημα των συνομιλιών αυτών η επιτροπή κλήθηκε και ανταποκρίθηκε πλήρως στην οργάνωση και διεξαγωγή τριών παιχνιδιών του τμήματος, δύο του ανδρικού τμήματος ( ένα εντός και ένα εκτός έδρας) και ένα του παιδικού τμήματος εντός έδρας, με αποκλειστικά δικά της έσοδα ( φιλάθλου κόσμου)
Έπειτα από συζητήσεις η επιτροπή αποφάσισε συνέταξε και παρέδωσε η ίδια στην Διοίκηση εγγράφως τις αποφάσεις της.
Έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση από την Διοίκηση του Παναξιακού ΑΟΝ. Οι υποχρεώσεις των τμημάτων τρέχουν και έπρεπε να έχουμε έρθει σε συμφωνία για την συνέχεια της πορείας του τμήματος, που όπως ο Πρόεδρος του Σωματείου δήλωσε στους παίκτες σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, έβλεπε πολύ θετικά, έπειτα από τις συναντήσεις που είχε η Διοίκηση με την εφταμελή επιτροπή.
Γι αυτό τον λόγο σας κοινοποιούμε το έγγραφό μας  προς την Διοίκηση, με τις αποφάσεις- δεσμεύσεις της επιτροπής, το οποίο σας στέλνουμε σε επισύναψη.
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας
Η επιτροπή
                                                      Δημήτρης Δεδρινός
                                                      Βαγγέλης Βουτσίνος
                                                      Βαγγελίτσα Κιουλαφή
                                                       Μανόλης Κατσούλης
                                                       Λήδα Λιακοπούλου
                                                        Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος
                                                        Μανόλης Σορώκος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :