Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016

Συγγνώμη και Ευχές Π. Ραουζαίου στον Πανθηραϊκό

Θέλω να δηλώσω δημοσίως συγνώμη για όποιο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί προσωπικά για την όλη αναστάτωση που προκλήθηκε κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά και ιδιαιτέρως τις τελευταίες ημέρες κυρίως στην ομάδα του Πανθηραικού Α.Ο. Διοίκηση - Τεχνικό επιτελείο ποδοσφαιριστές , στον φίλαθλο κόσμο του Πανθηραικού , αλλά και σε όλες τις......
υπόλοιπες ομάδες.
Αποδέχομαι προσωπικά ρητά την απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ το οποίο δικαίωσε την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων του κ. Φρέρη και των μελών αυτού και τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική συνέχιση της θητείας τους για το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και φυσικά των ομάδων μας.
Δηλώνω ότι θα είμαι επικροτής των καλών και σωστών ενεργειών υπέρ των συμφερόντων των ομάδων , αλλά ταυτόχρονα και επικριτής των όποιων εσφαλμένων ενεργειών.
Τέλος θέλω να ευχηθώ τις ποιο εγκάρδιες ευχές μου για καλή επιτυχία και καλή δύναμη, στους πλέον δύσκολους και κρισιμότερους αγώνες όλης της χρονιάς για την ομάδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ Α.Ο., με υγεία και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ' όλα και όπως έχω δηλώσει ξανά στο παρελθόν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ θα εκπροσωπήσει επάξια το νομό μας στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής το 2016-2017 , διότι το αξίζει πραγματικά και θα είμαστε όλοι υπερήφανοι, όπου ο νομός μας εκπροσωπείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ήδη εχτές 15/5/2016 έγινε το πρώτο βήμα με τη νίκη σας έναντι της ομάδας του Αίγειρου Μυστεγνών στο γήπεδο του Ταρλά της Μυτιλήνης και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και εσείς ξεκινήσατε με το καλύτερο δυνατό τρόπο , η συνέχεια είναι αναμενόμενη.
Και πάλι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Με Εκτίμηση
Ραουζαίος Πέτρος

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :