Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

Σσσσσσσσ! Βουλευτής των Κυκλάδων κοιμάται στην Βουλή!


Η » καταστροφή» της χώρας φαίνεται πως εξαντλεί σωματικά (ψυχικά δεν βλέπουμε καμία ευαισθησία) τους βουλευτές του Σύριζα οι οποίοι μετατρέπουν συχνά-πυκνά το εντευκτήριο της Βουλής σε μια τεράστια κρεβατοκάμαρα…

Tι μεγάλη κοσμοσυρροή έχει το εντευκτήριο των βουλευτών ρε παιδί μου; Οι ευρύχωροι καναπέδες και τα τραπεζάκια για τα πόδια προσφέρονται άλλωστε για λίγες στιγμές χαλάρωσης. Όπως και στην πενταήμερη εκδρομή!

Σε αποκλειστική φωτογραφία του Cyclades24 βλέπουμε το Βουλευτή Κυκλάδων κ. Νίκο Συρμαλένιο να… προσεύχεται ; να κοιτάει ξαπλωμένος με γυαλιά ηλίου τις οροφογραφίες; ή να παίρνει και αυτός με την σειρά του ένα..... υπνάκο;



Εμείς δεν ξέρουμε, το θέσαμε σαν Quiz αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο βλέπουμε οτι τα συνεχή ταξίδια στα νησιά των Κυκλάδων (λέμε τώρα) τον έχουν εξαντλήσει τον άνθρωπο.

Να μου πεις υπάρχουν και χειρότερα με τους κοιμισμένους και ταλαιπωρημένους βουλευτές που κοιμούνται όπως, όπως στην αίθουσα της ολομέλειας.

κ. Βουλευτά εμείς σας καταλαβαίνουμε, υπάρχει πίεση, και άγχος για το μέλλον της χώρας αν δεν μπορείτε να στηρίξετε τον παχουλό μισθό σας και τα παρατρεχάμενα #Παραιτηθείτε !

Δείτε παλαιότερο φωτορεπορτάζ ύπνου στο http://cyclades24.gr/2016/06/siriza-sirmalenios-parapolitika-ipnos-boyli/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :