Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

Εγκαίνια έκθεσης New Mythologies, στον Πύργο Μπαζαίου

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, ώρα 20.00, στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο, εγκαινιάζεται η έκθεση “NEW MYTHOLOGIES”, με την οποία ανοίγει το πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Νάξου.
Επτά διεθνείς καλλιτέχνες, απο την Ιαπωνία ο Hiroshi Egami, από την Ισλανδία η Mireya  Samper και η Kristjana Samper, από τη Λιθουανία ο Saulius Valius και η Diana Radaviciute και από την Ελλάδα ο Δημήτρης Δημητριάδης κι ο Klaus PfeiFfer, με τα δικά τους εκφραστικά μέσα - λόγο, ζωγραφική, γλυπτική, video, εγκαταστάσεις in situ – και με.....
υλικά τα οποία συλλέγουν από το νησιώτικο περιβάλλον, αφηγούνται νέες μυθολογίες που αποκαλύπτουν τη δύναμη της φαντασίας, που κρύβει ο κάθε άνθρωπος μέσα του.

Τη τελετή των εγκαινίων συμπληρώνει η Yumiko Okawa με ένα ρεσιτάλ πιάνου αφιερωμένο στους καλλιτέχνες και τους φίλους του Φεστιβάλ Νάξου.

Η έκθεση βρίσκεται κάτω από την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Πρεσβείας της Λιθουανίας, ενώ υποστηρίζεται από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, την Blue Star Ferries, την Κουτελιέρης Super Market, το ραδιόφωνο Star of Mesogeios και τα ιντερνετικά μέσα, Culture Now, Cyklades Voice, Naxos Advisor, Naxos times και My Naxos.

Διάρκεια από 18/6 έως 25/9/2016, καθημερινά 10.00-17.00.
Info: Πύργος Μπαζαίου, 12χλμ. Χώρας Νάξου-Αγιασσού.
Τ. 22850 31402 | bazeostower.gr | F 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :