Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στην Πάρο!


Ένα γαλλικών συμφερόντων πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, το Ponant, κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου στον κόλπο της Παροικίας, μεταφέροντας 208 τουρίστες οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο νησί.
Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο, ναυπηγημένο μόλις το 2015, ξεκίνησε από τον Πειραιά με προορισμούς εκτός από την Πάρο, την Ρόδο και την Σαντορίνη, ενώ..... κατόπιν θα επισκεφθεί την Ιταλία.
Οι τουρίστες που μετέφερε, καθώς το πλοίο παρέμεινε αρόδου, αποβιβάστηκαν με βάρκες στην αποβάθρα του λιμανιού όπου και έτυχαν υποδοχής στα ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Κατόπιν επιβιβάστηκαν σε πούλμαν με σκοπό την ξενάγησή τους στα αξιοθέατα της Πάρου.

Το κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε στο νησί από τη μία το μεσημέρι έως τις έξι το απόγευμα, όπως ήταν προγραμματισμένο.



Ήταν η δεύτερη επίσκεψή του στην Πάρο, καθώς τον Ιούλιο είχε καταπλεύσει και πάλι στο νησί. Με τις ευνοϊκές μέχρι στιγμής καιρικές συνθήκες των αρχών του Οκτωβρίου, η φθινοπωρινή κρουαζιέρα έδωσε μια επιπλέον ανάσα τουριστικής κίνησης στο νησί.


Η Πάρος, ως προορισμός τουρισμού ακριβής κρουαζιέρας, φαίνεται να ενισχύει τη θέση της στο χάρτη της ελληνικής θαλάσσιας αναψυχής με στόχο βεβαίως την επέκταση του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Ενός νησιού, που δεν υπολείπεται σε ομορφιές, σε σχέση με άλλους δημοφιλείς και καθιερωμένους προορισμούς κρουαζιέρας του ελληνικού νησιωτικού συμπλέγματος.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :