Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ HELLENIC SEA WAYS ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Γ. ΜΑΡΑΓΚΟ

Το Δ.Σ. του “Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” θεωρεί υποχρέωση του όπως δημοσίως ευχαριστήσει θερμά την ναυτιλιακή εταιρία
“Hellenic sea ways”  για την ιδιαιτέρως αξιόλογη και αμέριστη προσφορά και στήριξη της προς την ομάδα μας για παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια των μετακινήσεών μας.
Με την πλέον αξιότιμη και ιδιαιτέρως αξιόλογη αυτή προσφορά σας  αποδεικνύετε ότι βρίσκεστε εμπράκτως δίπλα στον αθλητισμό και ιδιαιτέρως στην ομάδα μας.
Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά, για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράσταση σας προς.....
την ομάδα μας , η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες.
Με τέτοιες σπουδαίες ενέργειες όπως και άλλες όπως την αποδοχή αιτημάτων για τις τροποποιήσεις των δρομολογίων του EΓ/ΟΓ “AΡΤΕΜΙΣ” προς εξυπηρέτηση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων,  αποδεικνύετε εμπράκτως το υψηλό αίσθημα κοινωνικής σας ευθύνης και την στήριξη σας, ειδικά προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό των νησιών μας  και στην συγκεκριμένη περίπτωση προς την ομάδα μας.
Όλοι μας στον “ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” είμαστε υπερήφανοι όπου έχουμε ως συμπαραστάτη μας την δική σας ναυτιλιακή εταιρία την “HELLENIC SEA WAYS” ιδιαιτέρως φέτος στο δύσκολο έργο μας για την Άνοδο της ομάδας μας και ταυτοχρόνως του ποδοσφαίρου του νησιού μας στη Γ΄Εθνική.
Τέλος θεωρούμε υποχρέωσή μας , όπως ευχαριστήσουμε θερμά και τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κον. Γεώργιο Μαραγκό για την καθοριστική του διαμεσολάβηση στην αποδοχή του αιτήματος της ομάδας μας προς την “Hellenic sea ways”.
Σας ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας  και σας θεωρούμε συνοδοιπόρους μας στο ταξίδι που μόλις ξεκινάει για την ομάδα της καρδιάς μας, τον ΑΟ Σύρου!


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :