Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Τραγικός θάνατος για 33χρονο στην Σαντορίνη…

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον εντοπισμού της σωρού του Γιάννη Χάλαρη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Απρίλιο, η Σαντορίνη θρηνεί την απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου…
Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών, όταν κατά την διάρκεια εργασιών σε σπίτι στην περιοχή του Εμπορειού στην Σαντορίνη, καταπλακώθηκε από μάντρα.
Όλα έγιναν στις 13:40 χθες το μεσημέρι, όταν ο άνδρας επιχείρησε να γκρεμίσει την μάντρα, αλλά το χτύπημά του προκάλεσε την κατάρρευση όλου του τοιχίου με αποτέλεσμα να....
καταπλακωθεί.

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας κινητοποιήθηκε άμεσα με πέντε πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα. Ο απεγκλωβισμός έγινε με χρήση διασωστικής σειράς και στη συνέχεια ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από το Ε.Κ.Α.Β.

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Την 22-11-2016 το πρωί στο Εμπορείο Θήρας, 33χρονος ημεδαπός κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής στην αυλή της κατοικίας του καταπλακώθηκε από περίφραξη που κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Έρευνα διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

http://cyclades24.gr/2016/11/tragikos-thanatos-33xrono-santorini/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :