Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Λήξη της απεργιακής ταλαιπωρίας των Κυκλαδιτών με μεταμεσονύχτιο ταξίδι…


Σε λίγες ώρες λήγει και επίσημα η 24ωρη απεργία της Π.Ν.Ο. η οποία κράτησε τα πλοία δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου καθώς τα προγραμματισμένα πρωινά και απογευματινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια της ημέρας δεν πραγματοποιήθηκαν.
Σε λίγες ώρες, και συγκεκριμένα ένα λεπτό πριν από τα μεσάνυχτα λήγει και η ταλαιπωρία των...... Κυκλαδιτών οι οποίοι μετά από μια μέρα καθήλωσης, από και προς τους νησιωτικούς προορισμούς τους, πρόκειται τώρα να «απολαύσουν» ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι!

Το πρώτο πλοίο που αναχωρεί για Πάρο και συνεχίζει το δρομολόγιό του για Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη (Αμοργό), Νάξο και πάλι Πάρο, για να φθάσει στον Πειραιά στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 25/11/2016, είναι το Blue Star Naxos.
To συγκεκριμένο πλοίο θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 23: 59 της Πέμπτης, οπότε και θα δοθεί τέλος στην 24ωρη ακτοπλοϊκή «ακινησία» και ταλαιπωρία καθώς οι νησιώτες θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν και πάλι.

Ίσως επίσης ... «ταλαιπωρούμενοι» μιας και όσοι επείγονται, θα πρέπει να κάνουν ένα νυχτερινό ταξίδι. Ωστόσο ο φθινοπωρινός καιρός είναι καλός οπότε όσοι ταξιδέψουν απόψε το βράδυ, δεν έχουν παρά να το χαρούν!

http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/22044-liksi-tis-apergiakis-talaiporias-ton-kykladiton-me-metamesonyxtio-taksidi?acm=566_761#sthash.MuHfPdNL.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :