Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Δημήτρης Σιμπέρο-Ποτέ

O Δημήτρης Σιμπέρο επιστρέφει στην ελληνική δισκογραφία.Πιο Δυναμικός και πιο σίγουρος  για τον εαυτό του,με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρονια.
Το δεύτερο single από το νέο cd του μας εκπλήσσει ευχάριστα.με τιτλο ΄΄ποτε΄΄πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που θα σας κερδίσει με το πρώτο άκουσμα από την υπέροχη φωνή του Δημήτρης Σιμπέρο.
Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο.....
 Ανδρέας Λεβέντης.
Έρχεται  να σας κερδίσει με την φωνή του, και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του  εμφανίσεις και απολαύστε μια καινούρια και ιδιαίτερη φωνή  του ελληνικού τραγουδιού.
Η φωνή του είναι μοναδική ενώ το ρεπερτόριο του δεν συγκρίνεται με τίποτα.Μ`αυτά τα βασικά κριτήρια  που ξεχωρίζει ο καθένας μας , καταφέρνει όπως ήταν δεδομένο να κυριαρχεί στην νυχτερινή ζωή της αθήνας.
Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link
Kατεβάστε το τραγούδι σε wav + mp3 + δελτίο τύπου+cover από το παρακάτω link
Σας ενημερώνουμε  για ότι συμβαίνει στην μουσική βιομηχανία ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύεται εσείς αξιολογήστε το υλικό.
Θερμή παράκληση για δημοσίευση και εφόσον σας ενδιαφέρει . Επίσης, αν επιθυμείτε, να μας προωθήσετε το link της ανάρτησης του δελτίου τύπου, για να τον κοινοποιήσουμε  και εμείς από  την πλευρά μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :