Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ΣΕ ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ , ΜΑΡΙΟ ΓΑΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο,  το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Σύρου,  νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της Λάβας Εμπορείου τους ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κοινό του νησιού για την άψογη φιλοξενία ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ που παρείχαν στην ομάδα μας,  καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μας στο νησί της Σαντορίνης και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο του.....
Πρωταθλήματος.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Μάριο Γαλανό που για άλλη μία φορά ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή που η αποστολή μας έφθασε στο νησί της Σαντορίνης και έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να κυλήσουν όλα άψογα στη διήμερη παραμονή μας.
Σημαντική ήταν και η βοήθεια του στη μεταφορά του ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Τσορτανίδη στο νοσοκομείο του νησιού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά από σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή της Λάβας Κολιούση που ευτυχώς και οι δύο αθλητές είναι καλά στην υγεία τους και φυσικά τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψουν δυναμικά στα γήπεδα.

Κύριε Γαλανέ, αποδεικνύεται συνεχώς ότι είστε πάνω από όλα Άνθρωπος και υπηρέτης του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου.
Να μη παραλείψουμε να δώσουμε τα εύσημα στους διαιτητές Ζαράνη-Αγγέλου-Αρμακόλα Ι. που ήταν άψογοι στις αποφάσεις τους σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Έπαρχο Θήρας κα. Θεώνη Λειβαδάρου για ότι έχει προσφέρει στην ομάδα μας όλους αυτούς του μήνες χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος και χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για τον αθλητισμό του νομού μας.
.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :