Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2016

Στην “Ergo Marathon Expo 2016” συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην «ERGO MARATHON EXPO 2016» που διεξάγεται (10-12 Νοεμβρίου 2016) στο Κλειστό Γήπεδο Tae kwon Do στο Π. Φάληρο.
Πρόκειται για μία εξειδικευμένη έκθεση η οποία προσελκύει ετησίως περί τα 65.000 άτομα. Οι επισκέπτες της “Ergo Marathon Expo” θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα δρομικά αθλήματα τα οποία λαμβάνουν χώρα στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετέχουν και.....
προβάλλονται οι παρακάτω διοργανώσεις:
·         Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου
·         Kos City Run
·         Serifos Sunset Race
·         Andros Trail Race
·         Ομήριος Ημιμαραθώνιος Ίου
·         Tinos Challenge
·         Tinos Running Experience
·         Syros Triathlon
·         Syros Run
·         Syros City Trail
·         Αγώνας δρόμου Υγείας Αντιπάρου
Η συμμετοχή της ΠΝΑΙ στη συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στην γενικότερη στόχευση για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά και την επέκταση της σεζόν με αφορμή τη διοργάνωση και διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών δρώμενων.
Η Αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου αναφέρει σχετικά: «Ο Αθλητισμός ως δραστηριότητα συνδέεται στενά με τον Τουρισμό. Με αφορμή τη συμμετοχή σε αθλητικά γεγονότα, ενισχύονται τα ταξίδια ενώ προβάλλεται παράλληλα και ο εκάστοτε προορισμός. Τα νησιά της περιοχής μας διαθέτουν αξιόλογους αγώνες. Αυτές οι αθλητικές διοργανώσεις ενισχύουν την τουριστική εικόνα των προορισμών που τις φιλοξενούν και μπορούν να συμβάλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχοντας διακρίνει το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Αθλητισμός σε ότι αφορά την τουριστική ανάπτυξη, με στοχευμένες κινήσεις παντρεύει αυτούς τους δύο τομείς».
Εκ της Διεύθυνσης Τουρισμού

της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :