Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡIΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΝΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ»

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου επισκέφθηκαν την επιχείρηση «ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ» στην Χώρα της Νάξου και είδαν από κοντά τις διάφορες ποικιλίες αρωματικών φυτών και βοτάνων καθώς και άλλα φυτά, δενδρύλλια και θάμνους. Να σημειώσουμε ότι στο σχολείο έχει ξεκινήσει πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με την ονομασία «Άρωμα και Γεύση» που περιλαμβάνει την καλλιέργεια, φροντίδα και ......
αξιοποίηση αρωματικών φυτών. 
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Ιωάννης Δημητροκάλλης με τις εξειδικευμένες επιστημονικές του γνώσεις παρουσίασε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς,, τρόπους φύτευσης και σποράς νέων φυτών καθώς και μεθόδους φροντίδας για την ανάπτυξή τους. Στο τέλος της επίσκεψης ανακοίνωσε στον διευθυντή και την Γεωπόνο καθηγήτρια ότι θα προσφέρει στο σχολείο κάθε υλικό που θα χρειαστούν και ότι άλλο θα διευκολύνει την λειτουργία του εργαστηρίου κηπουρικής του ΕΕΕΕΚ Νάξου. Λίγες μέρες αργότερα έφθασαν στο σχολείο φυτά, σπόροι, χώματα και άλλα χρήσιμα υλικά φύτευσης ενώ αναμένεται και νέα αποστολή παρόμοιων υλικών. Η προσφορά αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ανάλογων ενεργειών που γίνονται τα τελευταία χρόνια από την «ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ» προς το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάξου.
Ο διευθυντής, οι μαθητές, και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. θέλουν να εκφράσουν δημόσια την ευχαρίστησή τους προς τον κ. Ιωάννη Δημητροκάλλη για την μεγάλη αυτή χορηγία του προς το σχολείο. 
                        
                                           
Ο Διευθυντής


Ευστράτιος Φουτάκογλου





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :