Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2016

Η Naxos Air θα συνδέσει αεροπορικά τα νησιά των Κυκλάδων από το καλοκαίρι του 2017

Η γρήγορη, συνεπής, ασφαλής και άνετη ενδοκυκλαδική σύνδεση, ένα ζητούμενο που εδώ και πολλά χρόνια αποτελούσε δίκαιο διακαή πόθο των περισσότερων Κυκλαδιτών, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα μέσα στο καλοκαίρι του 2017!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η σύνδεση ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων πρόκειται να γίνει αυτή τη φορά από αέρος και......
συγκεκριμένα με την δρομολόγηση ενός 11θέσιου απόλυτα ασφαλούς και κατάλληλου για μετακινήσεις μεταξύ των νησιών, μονοκινητήριου αεροσκάφους τύπου Caravan.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η εξαιρετική αυτή ιδέα αλλά και το πλάνο υλοποίησής της, γεννήθηκαν από Αυστριακούς, πρώην στελέχη της εταιρείας Austrian Airlines οι οποίοι διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς αγάπης με το νησί της Νάξου αλλά και ευρύτερα με τα νησιά των Κυκλάδων.
Η νέα αεροπορική εταιρεία που συνέστησαν με την αγορά αεροσκαφών τύπου Caravan ονομάζεται Naxos Air και θα έχει ως έδρα τη Νάξο.

Από το χάρτη των ενδοκυκλαδικών αεροπορικών δρομολογίων δεν θα μπορούσε φυσικά να εξαιρεθεί η Πάρος, χάρη στο αεροδρόμιό της και στην εξαιρετικά δημοφιλή τουριστικά θέση της ανάμεσα στα κυκλαδονήσια.

Η Naxos Air, έχει ήδη συναντηθεί στην Πάρο με αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό και έχει παρουσιάσει το project της σύμφωνα με το οποίο προγραμματίζονται 6 καθημερινές προσαπογειώσεις στο νησί.
Έτσι λοιπόν η Πάρος θα συνδέεται αεροπορικά κατά την προσεχή θερινή σεζόν με Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη, Σύρο και Μήλο, γεγονός που αναμένεται να δώσει νέα ώθηση, κυρίως στον ποιοτικό τουρισμό, καθιστώντας την εύκολα και ταχύτατα προσβάσιμη ως επιλογή επίσκεψης, ωφελώντας βέβαια τουριστικά και όλα τα υπόλοιπα νησιά.

Τα Caravan θα πετούν ολόκληρη την ημέρα «ενώνοντας» τις Κυκλάδες και αν και το κόστος του εισιτηρίου παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, γεγονός είναι ότι υπάρχουν μελλοντικά σχέδια επέκτασης του project και πέραν της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

Το βέβαιο είναι πάντως, ότι από εφέτος το καλοκαίρι, τα αεροσκάφη Caravan θα πετάνε πάνω από τις Κυκλάδες «ταξιδεύοντας» κόσμο από τον έναν μικρό παράδεισο του νοτίου Αιγαίου στον άλλον, κάνοντας έτσι την ιδιαίτερη και τόσο όμορφη κυκλαδίτικη πολυνησία να φαντάζει προορισμός ακόμη πιο μαγευτικός, πιο ενιαίος και ταυτόχρονα πιο πολυποίκιλος και μοναδικός όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν..

 http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/21716-iptamenoi-touristes-stis-kyklades-kai-stin-paro-to-kalokairi-tou-2017?acm=566_746#sthash.UWoQPn18.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :