Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016

Το psts.gr ευχαριστεί δημόσια τους «έντυπους ανεμολόγους»…

Το psts.gr και οι συνεργάτες του, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια, τοπικό έντυπο μέσο ενημέρωσης της Πάρου, λόγω του ότι σε φύλλο του (7/10/2016) επιβεβαίωσε με τον πλέον σαφή τρόπο, άρθρο του psts.gr, αναρτημένο στις 29/9/2016, το οποίο αναφερόταν στην ανάγκη αποκατάστασης των φθορών στον ανεμόμυλο στο λιμάνι της Παροικίας.
Το έντυπο μέσο, χαρακτηρίζοντας το......
άρθρο μας ως «ανυπόστατο» σημειώνοντας μάλιστα την «έντονη αντίδραση» μελών του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου εξαιτίας του, παρέθεσε «σημαντικές ενέργειες» που έχουν γίνει για την «επισκευή και αξιοποίηση του ανεμόμυλου».
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα.
Γιατί άραγε υπήρξαν αντιδράσεις εφόσον είχαν γίνει ενέργειες; Γιατί χαρακτηρίστηκε το άρθρο ως «ανυπόστατο», δηλαδή αστήρικτο και αναληθές, όταν το ίδιο το έντυπο μέσο δημοσίευσε μάλιστα «σημαντικές ενέργειες που έχουν γίνει για την επισκευή του»;
Συνεπώς, ο ανεμόμυλος όντως έχρηζε επισκευής. Είναι ολοφάνερο ότι το δημοσίευμα του έντυπου μέσου (με τίτλο «Η αλήθεια για τον ανεμόμυλο») επιχείρησε μάλλον να μας διαψεύσει.
Επί της ουσίας όμως, επιβεβαίωσε τα όσα αναφέρονταν στο άρθρο μας. Το psts.gr επισήμανε απλώς το πραγματικό γεγονός, δηλαδή την κατάσταση φθοράς του ανεμόμυλου, εξάλλου, οι φωτογραφίες που συνόδευαν το άρθρο καταδεικνύοντας τις πασιφανείς φθορές του, αποτελούν αδιάψευστα πειστήρια αλήθειας για την κατάστασή του.
Αντί λοιπόν οι «αντιδρώντες» και προφανώς θιγόμενοι, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, ως όφειλαν, απάντηση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει, προτίμησαν να απαντήσουν διαμέσου ενός άλλου, έντυπου συγκεκριμένα, μέσου ενημέρωσης.
Το psts.gr προβάλλει πάντοτε, αταλάντευτα, την πραγματική είδηση, το αληθινό γεγονός, ως έχει. Δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια αμεροληψίας γιατί έχει τόσα χρόνια αποδείξει τη σοβαρότητα και την εγκυρότητά του, ως μέσου αδέσμευτου, χωρίς οποιασδήποτε μορφής εξαρτήσεις.
Και φυσικά, για το λόγο αυτό, μπορεί να υπηρετεί πάντοτε την καθαρή αντικειμενικότητα που πηγάζει από την ίδια την ειδησεογραφία. Βρίσκεται στην κορυφή της ενημέρωσης και έχει την αποδοχή του κόσμου χάρη στην εγνωσμένη αξιοπιστία του.

Οι «έντυπες ανεμολογίες» λοιπόν αποτελούν «παιχνίδια» που μόνο σκωπτικά μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανείς, καθώς αυτοαναιρούνται από τα ίδια τους τα γραφόμενα...
- See more at: http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/21867-to-psts-gr-efxaristei-dimosia-tous-entypous-anemologous?acm=566_752#sthash.4CIX8aCP.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :