Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Οι Σιφνιοί αποχαιρέτησαν με δάκρυα το «Speedrunner IV» (Video)

Οι Δυτικές Κυκλάδες αποχαιρέτησαν το Speedrunner IV, μετά από 7 χρόνια συνεπούς παρουσίας στα νησιά – Το πλοίο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών.
Το Speedrunner IV, από το 2009 μέχρι και σήμερα έβαλε τη δική του σφραγίδα στα.... ακτοπλοϊκά δρομολόγια της περιοχής. Αγαπήθηκε όσο λίγα πλοία και μετέφερε χιλιάδες επιβάτες.
Η αποχώρηση του πλοίου προκάλεσε θλίψη στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων, με τους κατοίκους της Μήλου και της Σίφνου να δίνουν το «παρών» στον τελευταίο απόπλου από τα λιμάνια τους. Απίστευτα συγκινητικό ήταν και το τελευταίο αντίο του Συριανού Καπετάνιου (Γ.Ευμορφόπουλο) σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, με τις γνωστές περιστροφές και υποκλίσεις…

Το πλοίο συνόδεψαν στο λιμάνι αλιευτικά σκάφη που στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την τελευταία στάση στα λιμάνια. Όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο και εξέφρασαν ένα 
πολύ μεγάλο ευχαριστώ γι αυτά τα 7 χρόνια εξυπηρέτησης και αδιάλειπτης
παρουσίας του πλοίου στις Δυτικές Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πλοίο πουλήθηκε στην Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου και θα δρομολογηθεί στη γραμμή της Ραφήνας. Περιμένουμε από τις αρχές Μαρτίου του 2017 το νέο ταχύπλοο SPEEDRUNNER III που θα αντικαταστήσει το Speedrunner IV Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο, από την υπόκλιση του Καπετάνιου , από το συνεργάτη μας στην Σίφνο, Γιάννη Κοντό.

http://cyclades24.gr/2016/11/speedrunner-iv-sifnos-video-apoxairetismos/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :