Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

Παρουσία της Νάξου στην 24η Διεθνή έκθεση ΜΙΤΤ

Ολοκληρώθηκε χθες η 24η Διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ, στη Μόσχα, στην οποία δυναμική παρουσία είχε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τα αποτελέσματα των επαφών και οι συναντήσεις που έγιναν στη Μόσχα άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, καθώς η απήχηση των 5 νησιών του Δήμου μας στο ρωσικό κοινό ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Σε συνάντηση της Ναξιακής αποστολής με τους εκπροσώπους του ΕΟΤ Ρωσίας, παρουσία του διευθυντή του ΕΟΤ κ. Ευσταθίου, ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης προσκάλεσαν και κατάφεραν να επιτύχουν μία ακόμα δημοσιογραφική αποστολή, αυτή τη φορά από το Νational Geographic. Επίσης, προγραμματίστηκε επίσκεψη στη......
Νάξο τεσσάρων Global Tour Operator που δραστηριοποιούνται στη ρωσική αγορά.
Τέλος, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των μεμονωμένων ταξιδιωτών που επισκέφτηκαν το περίπτερο όπου προβάλλονταν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες, νησιά που αποτελούν μια νέα πρόταση για τους Ρώσους που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στις Κυκλάδες, αφού υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από την Αθήνα η την Κρήτη.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, με την επιστροφή του στη Νάξο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αξιοποιηθούν οι επαφές που έγιναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :