Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017

Κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε σχολείο της Πάρου

Κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε σχολείο της ΠάρουΘα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς καθηγητές, γονείς και μαθητές των σχολείων της Πάρου ότι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 διεγνώσθη κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε μαθητή των σχολείων μας το οποίο αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τους ικανούς γιατρούς του Κέντρου Υγείας Πάρου και τελικώς από νοσοκομείο της Αθήνας. Ήδη η κατάσταση του μαθητή, ελέγχεται απολύτως.
Η Σχολική Επιτροπή, κατόπιν εντολής του ......Δημάρχου, διενήργησε απολύμανση του χώρου του σχολείου όπου διαπιστώθηκε το κρούσμα για λόγους απολύτως ψυχολογικούς, διότι ο τύπος αυτός της νόσου δεν μεταδίδεται από τον χώρο.

Η Σχολική Επιτροπή δεσμεύεται ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της μαθητικής κοινότητας του νησιού μας και θα αντιμετωπίζει με όλες τις δυνάμεις της, στα μέτρα του δυνατού, κάθε πρόβλημα που την απασχολεί.
Πάντα στην διάθεσή σας για ό,τι προκύψει.



Με τιμή,

Ο Πρόεδρος της Π/θμιας & Δ/θμιας
Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πάρου

Χαράλαμπος Μαλινδρέτος

http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/23209-kroysma-vaktiriakis-miniggitidas-se-sxoleio-tis-parou?acm=566_810#sthash.bjKXT5Ct.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :