Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017

Θερμό ευχαριστώ του δήμαρχου Μ. Μαργαρίτη στους συντελεστές της Ναξιωτικής αποκριάς

Μετά το πέρας των αποκριάτικων δρώμενων που εκτυλίχθηκαν σε όλη τη Νάξο και αποτελούν πλέον θεσμό για το Δήμο μας, σκορπίζοντας κέφι στους δημότες μας και στους επισκέπτες που ήρθαν στο νησί για να παρακολουθήσουν τη Ναξιώτικη αποκριά, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Οι καταπληκτικές και πολυπληθείς εκδηλώσεις, η εντυπωσιακή αναπαράσταση του μύθου της Αμφιτρίτης, οι σχεδόν 2.000 λαμπαδηφόροι, τα ευφάνταστα και μοναδικά άρματα του καρναβαλιού και οι καρναβαλιστές, οι κορδελάτοι και οι κουδουνάτοι έδωσαν χρώμα και.....
ζωντάνια στη Χώρα και στα χωριά μας και η Νάξος έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών. Μετά από χρόνια σιγή, καταφέραμε από την αρχή της θητείας μας να διοργανώσουμε και να στηρίξουμε τα αποκριάτικα δρώμενα, τα οποία πλέον αποτελούν θεσμό για το δήμο μας, προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Πίσω όμως από τη μεγάλη αυτή γιορτή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δούλεψαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για να χαρούμε όλοι μας μία άψογη διοργάνωση. Γι αυτό νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων και στην άρτια διοργάνωση.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση και στον Πρόεδρό της Βαγγέλη Παντελιά για τη χρηματοδότηση των δράσεων, καθώς επίσης και στο Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και τον Πρόεδρό του Γιάννη Τσολάκη και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό για τον συντονισμό της διοργάνωσης.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας βασίστηκαν και φέτος στην εθελοντική ενεργό προσφορά και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, χαρίζοντας διέξοδο χαράς σε δημότες και επισκέπτες με όπλο το κέφι και τη φαντασία. Γι αυτό, ιδιαίτερη μνεία, θερμό «ευχαριστώ» και πολλά συγχαρητήρια οφείλω στους αφανείς ήρωες, σε όλους που εργάστηκαν με μεράκι για την προετοιμασία και την άριστη διοργάνωση του τριημέρου, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στα δρώμενα, προσφέροντας κέφι και χαρά σε όσους τα παρακολούθησαν.
Και του χρόνου!!!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Μανόλης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :