Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

Αντιπεριφερειάρχης Ακτοπλοΐας & Επικοινωνιών Ο Γιάννης Μαργαρίτης

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Ακτοπλοΐας  & Επικοινωνιών
Ιωάννη Μαργαρίτη

    Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντάς μου σημαντικά καθήκοντα.
    Ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπαλλήλους και.....
τους συναδέλφους Επάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους προσπαθήσαμε αξιοκρατικά και με σύνεση να ενδυναμώσουμε την πραγματική αξία του αθλητισμού.
  Οι δράσεις μας, καταβάλαμε προσπάθεια, να εξαπλωθούν σε όλη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ακόμη και στα μικρά νησάκια, να αφορούν όλα τα αθλήματα και να καλύψουν όλο το ηλικιακό φάσμα γιατί θεωρούμε ότι ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία.
    Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, βέβαια, στα παιδιά και στους νέους γιατί θεωρούμε ότι ο αθλητισμός παρέχει πολλαπλά οφέλη στη διαμόρφωση του σώματος, του πνεύματος αλλά και της ψυχικής ισορροπίας ενός ατόμου.
   Τις  αθλητικές δράσεις τις συνδυάσαμε  με τον πολιτισμό κάθε περιοχής και φυσικά με τον τουρισμό. Αυτές πραγματοποιήθηκαν  καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας έμφαση τη χειμερινή περίοδο, που τα περισσότερα νησιά μαραζώνουν από έλλειψη επισκεπτών και δραστηριοτήτων.
  Αποδείξαμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα αλλά και εκδηλώσεις με παγκόσμια απήχηση και προβολή.
  Με την ίδια μεθοδικότητα, το ίδιο πάθος αλλά κυρίως με περισσή αγάπη για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου θα ασχοληθούμε με το νέο αντικείμενο δράσης.
     Ο τομέας των μεταφορών, της ακτοπλοΐας  και των επικοινωνιών είναι πολύ σημαντικός αν λάβουμε υπόψη μας τον πολυνησιακό χαρακτήρα της περιφέρειας μας και την εξάρτησή της  από τη στεριανή Ελλάδα.
   Είναι τιμή για μένα να προσπαθήσω να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, στο σχεδιασμό των ακτοπλοϊκών συνδέσεων αλλά και των υποδομών, που θα καλύψουν τις ανάγκες των νησιών μας και θα κάνουν πιο λειτουργική την καθημερινότητα των πολιτών.
   Είναι ένας τομέας γεμάτος αντιφάσεις  αλλά και μια πρόκληση για τη δημιουργία παραγόντων που συντελούν στην αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας.
    Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια  να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του Περιφερειάρχη και των συνεργατών μου.
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών – Ακτοπλοΐας  & Επικοινωνιών


Ιωάννης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :