Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017

Διημερίδα στη Νάξο: «Νόμιμες εξαρτήσεις: Το αλκοόλ και ο τζόγος στην καθημερινότητα μας»

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Νάξου,  το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συνδιοργανώνουν  διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις 22 και 23 Μαρτίου στη Νάξο με τίτλο:

«Νόμιμες εξαρτήσεις: Το αλκοόλ και ο τζόγος στην καθημερινότητα μας».

Στόχο της διημερίδας αποτελεί η πληροφόρηση, ενημέρωση αλλά και ευαισθητοποίηση της κοινότητας της Νάξου από έναν εξειδικευμένο φορέα στα συγκεκριμένα θέματα. Παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία σε επαγγελματίες του.....
νησιού, που δραστηριοποιούνται σε επαγγέλματα σχετικά με την υγεία, την περίθαλψη και την πρόνοια, να ευαισθητοποιηθούν και να αποκτήσουν σημαντικές πληροφορίες για την αναγνώριση και διαχείριση σχετικών περιστατικών στην καθημερινή τους πρακτική.
Στα πλαίσια της διημερίδας, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε ειδικούς επιστήμονες-επαγγελματίες του επίσημου θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια την Ελλάδα, «ΚΕΘΕΑ ΆΛΦΑ».

Το πρόγραμμα της διημερίδας έχει ως εξής:

την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Μουσείο Καμπανέλλη, ανοιχτή ομιλία στο ευρύ κοινό και την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. εκπαιδευτική συνάντηση ευαισθητοποίησης για επαγγελματίες υγείας.

Παρακαλούνται, οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική συνάντηση, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» τηλ. 2281085149.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Νάξου,  το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συνδιοργανώνουν διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο:

«Νόμιμες εξαρτήσεις: Το αλκοόλ και ο τζόγος στην καθημερινότητα μας»
στις 22 και 23 Μαρτίου στη Νάξο
 και σας προσκαλούν
την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 18:00 σε ανοιχτή ομιλία στο Μουσείο Καμπανέλλη και
την Πέμπτη 23 Μαρτίου σε εκπαιδευτική συνάντηση ευαισθητοποίησης επαγγελματιών υγείας.
(η συμμετοχή στην εκπαιδευτική συνάντηση θα γίνεται κατόπιν αίτησης στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο τηλ. 22810 85149 μέχρι την Τετάρτη 22 Μαρτίου)

Προσκεκλημένες ομιλήτριες και εκπαιδεύτριες είναι οι ψυχολόγοι-θεραπεύτριες του
«ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ»: Πρόγραμμα Απεξάρτησης από το Αλκοόλ και τα Τυχερά Παιχνίδια,
 κ. Καραμέτσου Θεανώ και κ. Χουλιάρα Λίλιαν.                                                                         

                                          ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ                             σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.                             

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :