Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Συγχαρητήρια επιστολή Α.Ο. Σύρου προς την Έπαρχο Θήρας κυρία Θεώνη Λειβαδάρου

Σύσσωμος ο Α.Ο. Σύρου (διοίκηση , τεχνικό επιτελείο , ποδοσφαιριστές) θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην Έπαρχο Θήρας κυρία Θεώνη Λειβαδάρου για τον ορισμό της ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Κυκλάδων.
Κυρία Λειβαδάρου είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις απαιτήσεις της σπουδαίας και νευραλγικής αυτής θέσης και θα συμβάλλεται σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη  και προώθηση  του αθλητισμού στο νομό μας.
Ζούμε στον  δυσκολότερο νομό παγκοσμίως από.....
αθλητικής άποψης  και εσείς ως αθλήτρια που έχετε διατελέσει , αλλά και ως άτομο όπου νοιάζεστε και αγαπάτε τον αθλητισμό, στηρίζοντας εμπράκτως τα σωματεία μας ανεξαρτήτως νησιών, το γνωρίζετε πολύ καλά.
Πραγματικά πιστεύουμε πως η επιλογή του Περιφερειάρχη μας κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου ήταν κατά τη γνώμη μας η καλύτερη δυνατή, επιλέγοντας έναν άνθρωπο νέο με όρεξη για δουλειά και προσφορά  που γνωρίζει καλά τον αθλητισμό και γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως σωματεία , επιλέγοντας το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη θέση.
Εμείς, ως Α.Ο. Σύρου , σας ευχαριστούμε πολύ για ότι μας έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και ευελπιστούμε η εποικοδομητική συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο εγγύς μέλλον.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα , καλορίζικη σιδεροκέφαλη και κάθε επιτυχία στο σπουδαίο έργο σας  που έχετε να επιτελέσετε , για το καλό του αθλητισμού στο νομό μας.



Με Αθλητικούς χαιρετισμούς
 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :