Κυριακή, Μαρτίου 26, 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕ.ΜΟ.Ν

Σας ενημερώνουμε ότι η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Γιατρών ( FIRST AID ATHENS) το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16:00 στη Χώρα της Νάξου , στην αίθουσα της Παντάνασας με θέματα:

Καρδιοαναπνευστική ανακοπή – Αναζωογόνηση,  Επιληπτική κρίση, Σοβαρή Αιμορραγία , Αναπνευστική απόφραξη - Πνιγμονή , Λιποθυμικό επεισόδιο , Σοβαρή αλλεργική αντίδραση – Αναφυλαξία.

Το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών είναι ανοιχτό προς όλους τους πολίτες και τους φορείς του νησιού μας και......
παρέχεται δωρεάν.

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της ΛΕ.ΜΟ.Ν στο νησί μας ,υποστηρικτή μας σε αυτή την δράση έχουμε το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος
Συρίγος Δημήτρης



ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Το μάθημα αφορά επείγουσες καταστάσεις (μερικές εξ αυτών άμεσα απειλητικές για τη ζωή του παιδιού αλλά και κατ’ επέκταση του ενήλικα). Θα αποσαφηνιστεί ο ρόλος του μη ιατρού και της άμεσης βοήθειας που μπορεί να παράσχει σε τέτοιες καταστάσεις. Επίσης θα καταρριφθούν αστικοί μύθοι σχετικά με την αντιμετώπιση τους. Το μάθημα είναι διαδραστικό και απαιτεί τη συμμετοχή των παρευρισκομένων (θα γίνει προβολή βίντεο και εκπαίδευση του προσωπικού σε πρόπλασμα).
Ενότητες:
➢ Καρδιοαναπνευστική ανακοπή – Αναζωογόνηση ➢ Επιληπτική κρίση ➢ Σοβαρή Αιμορραγία ➢ Αναπνευστική απόφραξη - Πνιγμονή ➢ Λιποθυμικό επεισόδιο ➢ Σοβαρή αλλεργική αντίδραση – Αναφυλαξία
Τo μάθημα έχει διάρκεια 3,5 ωρών, είναι δωρεάν και δεν αποτελεί πιστοποίηση Βασικής Υποστήριξης Ζωής (αυτό γίνεται σε εξειδικευμένα κέντρα στην Ελλάδα ή και μέσω ημών μετά από συνεννόηση. Απαιτείται χρηματική συνδρομή για αυτό).
Διοργανωτής σεμιναρίων :
Κρασαδάκης Χρήστος Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός Νοσοκομείου ΚΑΤ Advanced Cardiac Life Support Provider Advanced Trauma Life Support Provider RTI First Aid Instructor
Email: c.krasadakis@gmail.com
Γραμματειακή Υποστήριξη :
Μάρκου Μαίρη Email: firstaidathens@gmail.com

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :