Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017

Η Sky Express, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύεται ως “Fastest Growing Airline Thin Route 2016”

Στο “17th Airline Marketing Workshop - Airline Awards 2016”, που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Sky Express απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο Fastest Growing Airline Thin Route 2016”! Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Λυδάκης.
Η Sky Express, συνδέει κυρίως τη νησιωτική με την ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία με.....
υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι επιβάτες της Sky Express απολαμβάνουν VIP treatment από το πρώτο μίλι τους με δωρεάν πρόσβαση στα Lounge της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή στη τιμή του ναύλου. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας σε νέους προορισμούς μέσα στο 2016, είχε ως αποτέλεσμα την τόνωση της τουριστικής κίνησης και την ενίσχυση της περιφέρειας, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΥΠΑ και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sky Express, Κα Νίκη Καραγκουλέ-Καραγεώργου δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι απόδειξη της αναπτυξιακής πορείας της Sky Express σε όλα τα επίπεδα. Διευρύνουμε διαρκώς το δίκτυο μας προσφέροντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού στους προορισμούς τους οποίους εξυπηρετούμε, 12 μήνες το χρόνο. Στόχος μας είναι η Sky Express να αποτελεί τη Νο. 1 επιλογή των επιβατών».
fly sky

fly with style
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :