Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Επίσκεψη στη Νάξο του υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού

Δελτίο Τύπου
Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη 24-25 Μαΐου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός, θα βρίσκεται στη Νάξο με την ευκαιρία της ημερίδας για την ακτοπλοΐα που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και της τακτικής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ).
Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιήσει τετράωρη επίσκεψη στο Κουφονήσι (12:00- 16:00).
Στις 8:00 μμ το βράδυ της Τετάρτης, στο.....
Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, με θέμα “τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών για την αειφόρο ανάπτυξη των νησιών μας”, ο Νεκτάριος Σαντορινιός θα συζητήσει με φορείς και πολίτες της Νάξου και του Αιγαίου ζητήματα που απασχολούν τις νησιωτικές κοινωνίες.
Την Πέμπτη θα συμμετέχει στην ημερίδα για την ακτοπλοΐα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ θα έχει και συναντήσεις με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου και άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Αιγαίου.
Τον υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό θα συνοδεύουν στελέχη του υπουργείου και οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Μανιός και Ν.Συρμαλένιος.
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :