Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΝΑΞΟΥ ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΑΘΗΝΑ

Το ΕΕΕΕΚ Νάξου απο το σχολικό έτος 2012- 13 έχει καθιερώσει τις πολυήμερες εκδρομές εκτός Νάξου. Οι επισκέψεις έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται στα πλαίσια προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.
Βουλή, Μουσείο Ακρόπολης, Πλανητάριο, Αττικό ζωολογικό πάρκο, προσκύνημα στο νησί της Μεγαλόχαρης, επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι της ....
Σαντορίνης και άλλοι χώροι έχουν δώσει την ευκαιρία στους μαθητές με Ε.Α. να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να εξελίσσονται κοινωνικά στο περιβάλλον το οποίο ζουν. Στην εφετινή έξοδο πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο Ναύπλιο, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το Θησείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.
Η μεγάλη επιτυχία και η επίτευξη των στόχων του κάθε προγράμματος οφείλεται πρωτίστως στους εκπαιδευτικούς ενώ μεγάλη είναι η συνεισφορά που έχουν οι πολίτες της Ναξιακής κοινωνίας καθώς και οι χορηγοί που αγκαλιάζουν τις προσπάθειές του σχολείου.
Μεγάλοι χορηγοί για την πραγματοποίηση της φετινής εξόδου ήταν οι εταιρείες Blue Star Ferries και Ε.Α.Σ. Νάξου, καθώς και το ΚΤΕΛ Νάξου που διέθεσε το σχολικό λεωφορείο με τον οδηγό του.
Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών του σχολείου ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσους αγκαλιάζουν και ενισχύουν τις όμορφες αυτές δραστηριότητες.



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :