Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Μύκονος: Οι κούκλες της ασφάλτου και των πλουσίων - Κομφούζιο στο λιμάνι για τις εικόνες [pic, vid]

Οπως θα δείτε στο βίντεο στο λιμάνι δημιουργήθηκε το απόλυτο κομφούζιο. Η αποβίβαση από το καράβι διήρκεσε 40 λεπτά και συνοδεύτηκε από κορναρίσματα, σπινιές, βεγγαλικά και κομφετί που εκτοξεύονταν από το πορτμπαγκάζ μιας νίκελ Rolls Royce από το Ντουμπάϊ, ενώ στον κόσμο μοιράζονταν γυαλιά ηλίου...
 Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος απασχολεί το διεθνές τζετ σετ και επιβεβαιώνει πως συγκαταλέγεται στους τοπ προορισμούς του πλανήτη. Αυτό το τριήμερο το νησί των....
Ανέμων φιλοξενεί τον τερματισμό του 19ου διεθνούς ράλλυ Gumball 3000, το οποίο ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα από την Ρίγα της Λετονίας και για πρώτη φορά στην ιστορία του πάτησε σε ελληνικό έδαφος. Πρόκειται για ένα διάσημο ετήσιο οδικό ταξίδι, στο οποίο λαμβάνουν μέρος γαλαζοαίματοι, μεγιστάνες, jet setters και celebrities με πολυτελή και μοναδικά αυτοκίνητα όπως Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche, Jaguar κ.ά.
 Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετά από τα αμάξια είναι ειδική κατασκευή, ενώ υπάρχουν και εκείνα που θεωρούνται μοναδικά γιατί έχουν «ζωγραφιστεί» από κάποιον διάσημο καλλιτέχνη. Το Gumball 3000 έχει διάρκεια επτά ημέρες και κάθε χρόνο η κούρσα παίρνει το όνομά της από τις δύο πόλεις στις οποίες πραγματοποιείται η εκκίνηση και ο τερματισμός. Το φετινό ράλλυ έχει τίτλο «Από την Ρίγα στην Μύκονο» και σε αυτό λαμβάνουν μέρος 130 οδηγοί οι οποίοι πέρασαν από τις πόλεις Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Ντουμπρόβνικ, Τίρανα και Αθήνα, πριν τερματίσουν στην Μύκονο. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου τα 130 supercars στα περισσοτερα από τα οποία επιβαίνουν εντυπωσιακές παρουσίες, έφτασαν στο νησί των Ανέμων με το πλοίο Κνωσσός Παλλάς.
 Οπως θα δείτε στο βίντεο στο λιμάνι δημιουργήθηκε το απόλυτο κομφούζιο. Η αποβίβαση από το καράβι διήρκεσε 40 λεπτά και συνοδεύτηκε από κορναρίσματα, σπινιές, βεγγαλικά και κομφετί που εκτοξεύονταν από το πορτμπαγκάζ μιας νίκελ Rolls Royce από το Ντουμπάϊ, ενώ στον κόσμο μοιράζονταν γυαλιά ηλίου! Οι κούκλες της ασφάλτου αφού πάτησαν στεριά, διένυσαν την διαδρομή Χώρα-Άνω Μερά και στην συνέχεια επέστρεψαν και παραταχθηκαν με κάθε μεγαλοπρέπεια στο παλιό λιμάνι, όπου έγινε και ο τερματισμός.
 Το βράδυ δόθηκε δείπνο και πάρτυ σε ένα από τα ξενοδοχεία του νησιού για τους 280 συμμετέχοντες (οδηγούς και συνοδηγούς) και για περίπου ακόμα 50-100 άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται οι άνθρωποι της διοργάνωσης αλλά και οι φίλοι των συμμετεχόντων, που τους ακολουθούν αεροπορικώς σε κάθε πόλη της διαδρομής.Τις δύο επόμενες ημέρες, Σάββατο και Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν show και happenings σε παραλιακά club-restaurants του νησιού, ενώ η έκθεση των αυτοκινήτων θα είναι ελεύθερη για όλους.

























Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :