Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

Με καθοδηγητή τον Γιώργο Δερμάτη και όραμα να αναπτυχθεί το Βόλεϊ

Λίγοι σύλλογοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν ως τεχνικό καθοδηγητή στις ακαδημίες τους έναν προπονητή με τις γνώσεις και την αξία που διαθέτει ο κ Γιώργος Δερμάτης.

Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που πριν έναν χρόνο ανέθεσε στον έμπειρο προπονητή την ανάπτυξη των ακαδημιών βόλεϊ, με το αποτελέσματα της δουλειάς να .....
γίνονται άμεσα αντιληπτά.

Η οικογένεια του ΑΜΣ Φιλωτίου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, καθώς γονείς και παιδιά από όλη τη Νάξο εμπιστεύονται πλέον την εκπαίδευση τους σε έναν άνθρωπο με αναγνωρισμένη αξία σε πανελλήνιο επίπεδο.

Έτσι μετά την άκρως επιτυχημένη αυτή πρώτη χρονιά το τμήμα βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου συνεχίζει την δράση του, ανακοινώνοντας σε πρώτη φάση την έναρξη εγγραφών.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Ελάτε να κάνουμε την Νάξο κοιτίδα Ελληνικού Βόλεϊ

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου μετά από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία στο αθλητικό γίγνεσθαι της Νάξου αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να ανεβάσει το επίπεδο τόσο στον οργανωτικό όσο στον αγωνιστικό τομέα.

Η πρόσληψη του έμπειρου  και καταξιωμένου προπονητή Γεωργίου Δερμάτη στις ακαδημίες του γυναικείου Βόλεϊ, δείχνει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος μας ενώ παράλληλα αποτελεί την καλύτερη  εγγύηση για επιτυχημένο αποτέλεσμα στις προσπάθειες που γίνονται τόσα χρόνια προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όραμα όλων των Ναξιωτών και αναπτυχθεί το συγκεκριμένο άθλημα στο νησί.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου καλεί όλα τα παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών να εγγραφούν στα τμήματα ακαδημιών για να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του βόλεϊ, να μυηθούν στην ευγενή άμιλλα και να απολαύσουν τα οφέλη, την μαγεία και τα ιδανικά του αθλητισμού.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών οι προπονήσεις θα γίνονται στο Φιλώτι και τη Χώρα αφού πρώτα τα παιδιά χωριστούν σε ειδικά τμήματα ανάλογα με την ηλικία και τον τόπο διαμονής των αθλητριών.

Υπεύθυνη τμήματος βόλεϊ:

Ψαρρά Ειρήνη 6945633764

Μουστάκης Νικόλαος 6970226182

Ψαρράς Γιάννης 6944306590

Ελάτε να όλοι γονείς και παιδιά να γίνουμε κοινωνοί αυτής της σημαντικής και όμορφης προσπάθειας ΑΞΙΖΕΙ

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

http://www.sportcyclades.gr/volleyball/item/27097-me-kathodigiti-ton-giorgo-dermati-kai-orama-na-anaptyxthei-to-volei.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :