Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017

Συνάντηση Ι. Μαργαρίτη με εκπροσώπους φορέων της Νάξου

    Συνάντηση είχε σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Ακτοπλοΐας,  Επικοινωνιών  & Κρουαζιέρας & Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης με τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου Ιωάννη Ψαρρά, τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Ιάκωβο Τσελέντη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νάξου Νικόλαο Μαϊτό και το μέλος του.... Συλλόγου Βασίλη Κωνσταντάκη. 
Συζητήθηκαν οι δυσμενείς επιπτώσεις της τελευταίας φωτιάς, η οποία εκτός των άλλων καταστροφών επέφερε και  ολοκληρωτική φθορά στον εξοπλισμό του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νάξου.
Στη συνάντηση τονίστηκε η αναγκαιότητα προληπτικών μέτρων, η αποκατάσταση του οικοσυστήματος στις καμένες περιοχές, η σύμπραξη των φορέων με κύριο σκοπό την προστασία του τόπου μας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών (με ημερίδες, κ.ά.) για την ενίσχυση του εθελοντισμού.
Επίσης αναζητήθηκαν τρόποι αντικατάστασης του κατεστραμμένου εξοπλισμού του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών, ο οποίος είναι απαραίτητος για τις επικοινωνίες και την πολιτική προστασία.
Αποφασίστηκε η συνέχιση της γόνιμης συνεργασίας των παρευρισκομένων για την επίτευξη των κοινών στόχων.



Ο Αντιπεριφερειάρχης  

Ιωάννης Μαργαρίτης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :