Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2017

Ο Aegean Voice και η New Media Studies προσφέρουν 3 υποτροφίες σε νέους Ναξιώτες

Ο Aegean  Voice 107,5 - Η Φωνή του Αιγαίου ,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη, δίνουν την ευκαιρία στους νέους και τις νέες της Νάξου να φοιτήσουν και να σταδιοδρομήσουν στο....
χώρο της δημοσιογραφίας!
Ο Aegean Voice 107,5 – Η Φωνή του Αιγαίου και η ΄Ενωση Αγροτικών  Συνεταιρισμών  Νάξου, προσφέρουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τρείς (3) υποτροφίες στο ONLINE πρόγραμμα σπουδών δημοσιογραφίας της New Media Studies με προοπτική απασχόλησης στο ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice.
Επικοινώνησε ΤΩΡΑ με τα τηλέφωνα: 22850 – 24446 & 24447 και άλλαξε τη ζωή σου! Γίνε ο δημοσιογράφος του αύριο!
Οι υποτροφίες αφορούν το on line πρόγραμμα της NEW MEDIA STUDIES.
Χρόνος διεξαγωγής είναι τα δύο (2) ακαδημαϊκά εξάμηνα (τέλος Οκτώβρη – Ιούνιος) με δύο (2) τρίωρα (3ωρα), μάλλον απογευματινά.
Και η έκπληξη ακούει στο όνομα συνεργασία με τη μεγάλη συνένωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ με την ΝΜS.
Τον τελευταίο χρόνο , οι δύο πιστοποιημένες σχολές δημοσιογραφίας ενώθηκαν , διατηρώντας την αυτονομία τους , σε ένα δυναμικό σχεδιασμό , παρέχοντας την καλύτερη κατάρτιση στο επάγγελμα του Αθλητικού Συντάκτη και σε σπουδές τηλεοπτικής/ ραδιοφωνικής δημοσιογραφίας. Ένα εγχείρημα που έχει και μεγάλη απήχηση και επιτυχία.
Ζήσε την μοναδική εμπειρία χάρη στην πιο σύγχρονη και απλή τεχνολογία… με τρόπο απλό και εύκολο.
Οι κορυφαίοι media experts έρχονται live στην οθόνη του tablet ή του υπολογιστή σου για να σου προσφέρουν την πιο πλούσια και φρέσκια γνώση! Θέσε απευθείας στους καθηγητές τα ερωτήματα σου και μάθε απλά κι εύκολα μέσα από τα διαδραστικά  videos στα οποία συμμετέχεις σε real time συνθήκες! Δες σε επανάληψη όποιο course σε ενδιαφέρει «on demand» ,μέσα από την πλούσια βιβλιοθήκη video courses και συνομίλησε με τους συμφοιτητές τους μέσω live chatting!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.newmediastudies.gr

TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ e-mail ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟΥ.



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :