Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017

Πρόσκληση στην τελετή εγκαινίων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

 Με αφορμή τα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και την επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π.Πολάκη, η Οργάνωση Μελών του Σύριζα ατην Νάξου καλεί τους Ναξιώτες να παραβρεθούν στην τελετή και εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναβάθμιση του συστήματος Δημόσιας Υγείας στο Νησί μας. Μέσα σε ένα μόνο χρόνο  με την αποφασιστική ενίσχυση του Νοσοκομείου μας,  σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την χρηματοδότησή του με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, και την συνδρομή του εξοπλισμένου ελικοπτέρου του  ΕΚΑΒ Κυκλάδων, η διαβίωση μας στα νησιά γίνεται σημαντικά ασφαλέστερη.
  Παρά  τις  ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες , που βιώνουμε σαν Χώρα, η ανόρθωση του Δημόσιου συστήματος Υγείας είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ απόλυτη προτεραιότητα, και αποτελεί βασική αντίθεσή του με.....
τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές , που συστηματικά εκχώρησαν την Δημόσια Υγεία στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και στην διαφθορά,  εκτοπίζοντας ταυτόχρονα από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας εκατομμύρια ανασφάλιστους συμπολίτες μας, θύματα της κρίσης. Η πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας όλων των πολιτών είναι  δικαίωμα και αυτό υπερασπιζόμαστε. Είναι πολιτική επιλογή που ενώνει την κοινωνία και δεν παράγει πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας  και αυτό εφαρμόζουμε.
  Ακόμη μένουν πολλά να γίνουν σε αυτόν τον τομέα, τον τόσο ζωτικό για κάθε κάτοικο των Νησιών μας, ώστε να απολαμβάνει υπηρεσίες Υγείας σε αξιοπρεπή και ασφαλή βάση, αντάξιες των θυσιών  και των ελπίδων του. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο καταγράφουμε τις αδυναμίες μας, σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε. Συνεχίζουμε.


Οργάνωση Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :